Sinosmart Bil GPS-Afspiller til Jeep Renegade android 2016-2018 Navigation Radio 8 Core,DSP 48EQ 2.5 D-IPS/QLED Tv

kr1 428.02


Tak fordi du valgte SINOSMART, en professionel leverandør af bil-in-dash bil GPS navigation afspiller, udsigt parkering kamera og DVR.Vi har efter-salg service center i ENGLAND og Rusland.Vi kan tilbyde en blanding ordrer og stor rabat for detailhandlere og grossister.Vi arbejder med mange faste kunder fra Europa, Sydamerika, Asien og Australien.Velkommen til at kontakte os for e-katalog og langsigtet samarbejde.

God nyhed: Opdateret hardware og firmware til bedre resultater i Okt.2020

1. Vi opgraderer Skærm opløsning på 1024*600 til 1280*720 2. Vi opgraderer 2+16G at 2+32G, understøtter 4G LTE-SIM-kort for. 3. Tilføj trådløse carplay/wired Android auto(ekstraudstyr), skal du klikke på køb nu for at bestille.

Vores produkt garanti er et år og levetid.Hvis du giver os 5 stjerne feedback og dele fotos på Bhfinansogleasing.dk, vil vi udvide garantien til 2 år.

BEMÆRK: Alle vores OS og hardware oplysninger er rigtige data.Du kan bruge APP ' en CPU-Z til at teste det.Husk, at der er en masse falske OS information i markedet.De erklærer, at det er Android-9.x/10.x, MEN DET ER IKKE SANDT. 2.5 D-IPS-skærm 2G/4G RAM Bil GPS-afspiller 9 tommer til Jeep Renegade 2016-2018(med canbus) Understøtter de fleste populære APPs, hvis en APP ikke kan arbejde, velkommen til at kontakte os på ethvert tidspunkt for eventuelle fejl, vi er klar til at forbedre ^_^ installationen er meget let, hvis du er god til DIY.Bare tage ud af din bil, original radio, sat på den nye skærm, er plug and play, intet behov for at gøre noget wire opskæring.Android-system operation guide download link: https://yadi.sk/i/1Um8-laUrEqv8Q

Hvis du ønsker at opdatere 9 tommer 2.5 D-IPS-skærm til 2,5 D QLED tv med 1280*720,bedes du venligst klikke på nedenstående foto for at bestille(10.1 tommer endnu ikke tilgængelige).

Specielle funktioner

1. 8 core CPU SC9853i 8*1,8 GHz, 2.5 D-IPS høj brighness grade A skærm 1280*720.

2. Indbygget DSP-processor for hi-fi lyd, uafhængig justering af forreste og bageste højttalere, 48EQ indstilling, der giver dig fantastisk musik, Hvad er funktionen af en indbygget DSP-processor?Det er en digital signal processor, som giver dig mulighed for selvstændigt at styre mange forskellige aspekter af hver højttaler i din brugerdefineret bil audio system.Du kan udføre forskellige tuning opgaver med en DSP såsom styring af tidskorrektion for at skabe en fremragende center billede, du kan tune delefiltre kun at sende visse frekvenser til diskanter, mellemtone højttalere, mid-bas højttalere og subwoofere, og du kan styre en equalizer til at tune i hver højttaler til et mål niveau svar.

3. Understøtter 4G LTE-SIM-kort

4. Støtte skærmbillede, klik på home-knappen for PIP-funktion, når du spiller video

Standard Funktion (User interface vil opdatere fra tid til anden)

1. Google Play butik (downloade millioner af APP ' en fra google play butik og installere), Indbygget GPS (du kan bruge online-google-kort eller andre populære online/offline navigation APP)

2. Radio med RDS(world-wide radio frekvens, lytte til radio og navigation på samme tid)

3. Støtte rat kontrol(klik på APP control til at indstille eller kontrolleres af canbus ingen grund til indstilling)

4. Bluetooth understøtter Bluetooth OBD2, TPMS.Du kan parre telefonen med Bluetooth til håndfri opkald og afspille musik.

5. Spejl link(spejl link din iPhone/Android telefon via WIFI eller USB-kabel)

6. Indbygget WIFI(besøg internettet via din telefon hotpot) 7. Musik og video afspiller (afspil musik eller video på nettet, fra en USB-disk eller indbygget hukommelse)

Fakultative elementer(bemærk clickbuy nu for at bestille)

Før/efter installation

9 tommer til Jeep Renegade 2016-2018 (med canbus)

Hvis din bil radio samme til ovenstående foto, bestil venligst direkte.Hvis du ikke er sikker, skal du sende os klare billeder af din bil, original radio/dashboard med bil produktion året for at kontrollere at undgå fejl.Vi ønsker ikke at sende dig et dyrt produkt, der ikke kan passe din bil ^_^.

Vis produkt

9 tommer til Jeep Renegade2016-2018 (med canbus)

Bil Navi-Diagram

BEMÆRK: Hvis du har brug for RL/RR ud-kabel, skal du efterlade besked, når du bestiller: jeg har brug for RL/RR ud kabel.

Tilbehør af 2G/4G RAM(med canbus)

Gave

FAQ

Q: Hvad kan jeg gøre for hurtigere levering?

A: Vi har 80% produktet er på lager.Sørg for, at du forlader korrekte (mobil) telefonnummer/Post-koden og leveringsadresse på Bhfinansogleasing.dk for systemet, en worng oplysninger vil forsinke henblik på forsendelse, toldbehandling og lokale leveringstid.Efter at placere ordre, bedes du sende os din bil detaljerede oplysninger for at kontrollere, at undgå fejl.Vær opmærksom på, at afsendelsen af en besked fra Bhfinansogleasing.dk og svar ASAP for hurtigere levering.

Q: Er det støtter min lokale SIM-kort?

A: Ja, det skal støtte alomst alle 4G-netværk bands, men det gør ikke understøtter hot plug and play.Du er nødt til at indsætte SIM-kortet og oprette forbindelse godt, og tænd derefter for enheden.

Q: Er det støtte den bil hovedpude/nakkestøtte skærm?

A: Ja,det kan støtte bil hovedpude/nakkestøtte skærm, det er en valgfri funktion, du har brug for at bestille RCA output-funktion.

Q: Hvorfor tager du ikke har en papir brugervejledning?

A: Vi stoppede med at de traditionelle trykte brugervejledning i mange år, fordi der er ingen måde til at vise videoer og en masse fotos af papir manualer.Opdateringen af produktet er meget hurtigt, også.Vi vil forlade dig link til download, installation og vejledning i Bhfinansogleasing.dk besked system efter levering af ordren.Check venligst at alle filer omhyggeligt, når du får pakken.Der er garantibevis med teknisk support kontakt med i pakken.Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os på ethvert tidspunkt.

Tags: kamera sinosmart, bluetooth car radio, auto bluetooth-radio, , jeep wrangler, smartphon, android-bil, bil-mp3-afspiller, usb, fm-radio, carlinkit 2, m3-afspiller bluetooth.


( 4 Bedømmelse )

Antal