3g-9g Hele Vilde Himalaya Cordyceps Sinensis

kr272.53


Vilde Himalaya Cordyceps er en af de mest dybtgående og søgte efter urter i verden.

Det er blevet æret i årtusinder for sin evne til markant at styrke livskraft, vitalitet og velvære.

Det er mest fremtrædende blandt forbindelser, som nærer Jing, og er en af de eneste urter til kraftigt bygge Yin og Yang Jing.

Det bruges ofte til dem, der skal komme sig efter skader eller sygdom, og af dem, der søger at opnå deres egne maksimale og gå ud over dem.

Vilde Cordyceps er en af de mest kraftfulde og dybe liv-fremmende stoffer i verden.

Når forbeholdt Kejseren, Vilde Cordyceps har opnået så stor popularitet, at det er blevet utroligt sparsomme.

Alle, der forstår de fordele af fast Vilde Cordyceps kan se, hvorfor det er blevet en af de mest eftertragtede og højt værdsat urter.

I traditionel Kinesisk naturmedicin, der er tre primære skatte af kroppen: Jing, Chi, og Shen.

Af disse, Jing er det mest vanskelige at opnå og dyrke, især i moderne tider.

Den legemlige kraft, der kaldes jing, kan betragtes som grundlaget for alle andre aspekter af ens helbred og generelle væsen.

Der er meget få stoffer, der kan forbruges, som faktisk vil vokse en styrke Jing.

Det er kun eliten, urter såsom god kvalitet Ginseng, Han Shou Wu, og Asparges Rod, der er i stand til at opbygge denne grundlæggende livskraft.

Men de fleste af alle Jing-bygning urter kun støtte enten yin-aspekt-eller yang-aspekt af Jing.

Cordyceps er unikt ved, at det bygger både Yin og Yang Jing!

Mens dette er tilfældet for alle Cordyceps, (herunder den høje kvalitet dyrkede sorter) Vilde Cordyceps gør det til en meget mere kraftfuld og dyb grad.

Det fylder og energi vokser dybere og mere kraftfuldt.

Man kan sige, at det forbedrer dine grundlæggende essens.

Mange mennesker siger, at de oplever det som dybt at give dem på alle niveauer.

Det har været meget betragtes som en tonic for både fysisk healing og spirituel vækst.

God kvalitet Vilde Cordyceps som dette er i stand til kraftigt at kultivere og tone alle 3 skatte i kroppen (Jing, Chi, og Shen).

Vilde Cordyceps er måske kun matches af meget gamle Vilde Ginseng i, hvor kraftfuldt det er i stand til at omdanne krop og ånd.

Som tidligere nævnt, Jing fungerer som grundlag for alle andre aspekter af kroppen.

Når Jing livskraft er fuldt næret og beføjelser, der 'flyder' og forbedrer funktionen af næsten alle andre systemer og energi.

Dette er grunden til, Vilde Cordyceps har fortjent det er frodig ry, er det virkelig nærer fundament af kroppen og gør det muligt at vokse i dybe og varige måder.

Kun få doser af Vilde Cordyceps kan have en permanent ydelse for ens helbred, vitalitet, og lang levetid.

Forbrugende Vilde Cordyceps kan virkelig være en livsændrende oplevelse.

Dette er en meget sjælden og speciel produkt.

Det er kilder fra Himalaya-bjergene, er den foretrukne placering for Vilde Cordyceps kendere.

Fordi det er så sjældent, jeg kan ikke være i stand til at få dette produkt igen i fremtiden, især på det aktuelle pris.

Den nuværende parti, vi tilbyder, er af en meget høj kvalitet af Vilde Cordyceps.

De store, er blevet børstet for at fjerne snavs eller snavs, og næsten alle brikker er komplet.

Cordcyeps af denne kvalitet er yderst sjældne og meget værdifulde.

Det er uundgåeligt, at de priser, for det vil gå op i fremtiden, men jeg er i øjeblikket tilbyder det på den laveste priser på markedet, således at så mange mennesker som muligt kan prøve denne utrolige super-urt.

Hvordan du Bruger dette Produkt

1.Te – lad det Simre i en tildækket gryde på et lavere temperatur i flere timer for at gøre en urte-ekstrakt.Stamme og indtage væske.Bryde op Cordyceps i mindre stykker og lad det simre igen ved en lidt højere temperatur.Gentag denne proces, indtil du ikke længere er uddrage noget fra Cordyceps.Derefter kan du enten spiser de resterende stykker eller udpakke dem i alkohol.Denne metode kan også ske, herunder Vilde Panax Ginseng til at skabe en virkelig dyb tonic.

2.Tinktur – Nedsænk Cordyceps i alkohol for 2 måneder, under jævnlig omrøring.Ved slutningen af den tid, stamme og indtage væske.De resterende Cordyceps og kog dem til at lave en te.Dette kan også gøres sammen med Vilde Panax Ginseng og andre elite urter.

3.Forbruge Direkte – selvom det ikke er en traditionel måde at forbruge Vilde Cordyceps, at spise en urt, der er den mest direkte måde at interagere med det.Kan du ikke få det fulde udtræk af de andre metoder, men du vil stadig indsuge alle Vilde Cordycep fantastiske forbindelser og energi.

Tags: angelica sinensis, mycelium, svampe mycelium, kameraet vilde, baby delfin, fugl skimmel, økologisk ashwagandha kapsler, pink salt, sushi sæt, cordycep.


( 3 Bedømmelse )

Antal