FUMAT Tiffany Væg Lys Farvet Glas Dragonfly Retro LED E27 Wall Sconces Belysning Fastholdelsesanordningen soveværelse stue Væg Lampe

kr712.45


Meddelelse I Bhfinansogleasing.dk kan ikke søge nøgle ordet "tiffany" nu.Fordi det website, der skal beskytte Tiffany Smykker rettigheder og interesser.Pls du search # FUMAT glas lampe # i stedet for #Tiffany Lampe# Tak.Produkt Beskrivelse Tiffany Stlye Farvet Glas Butterfly Væglampe

Tiffany lampe/farvet glas lampe, som er anvendelig til mange stilarter i hjemmet belysning,

rige farver af lys, tekstur klar mission, i klassisk form, med den antikke Tiffany lampe base,

vil øge din boligindretning uendelig charme.

HAR Unikke lampe-skorsten design, glat og fin dekorativt mønster.

Romantisk og smuk farve, attraktive, moderne og elegante disign stil.

iffany glas lamper, der anses for en del af den Art Nouveau-bevægelsen,er det ikke kun boligindretningsprodukter,men kan også holdes som samleobjekter.

Belysning og dekoration.egnet til din Spisestue, Soveværelse,Stue ,Køkken eller Entre .

SPECIFIKATIONER:

Tiffany Butterfly Væglampe Sconces

Lyskilde Type:1 Lys LED-Pærer E26

Mål:H8"*W13"*L5"

Materiale:

Lys base materiale: Jern,

Skygge Materiale:Glas Farve

Spænding: 110V-120V,hvis du har brug for 220V-240V,pls kontakte os.

Egnet Plads: 5-25 m2

Pære Inkluderet:Vi vil sende 1 PC E26 LED pærer til dig som gave

Lys Retning: Uplight

Antallet af Våben:1 Arm

Ansøgning:Spisestue,Soveværelse,Arbejdsværelse,Stue,Køkken,Restaurant, Hotel ...

VEDLIGEHOLDELSE OG VARSEL:

1.Skygge farver bliver mørkere og mindre dynamisk, når den ikke er belyst.

2.Alle er lavet i hånden,Hver og En Er Unik,Med Specielle Udseende Og Farve,Hver enkelt Kan Variere En Smule Fra Billedet.

3.Du tørre det af med en våd klud.Må ikke vaskes med vand.Glas olie på overfladen af Lysekrone bruges til antioxidation.Brug en tør, blød klud, tore flytte overskydende olie.

Dette produkt er ikke indeholder bly, et kemikalie, der er kendt for at staten Californien til at forårsage kræft, fosterskader og andre reproduktive skader ifingested Betaling 1.Vi accepterer bankoverførsel,Western Union,Alipay,Og så videre.Shipping 1.Alle ordrer vil blive sendt inden for 7 dage efter din betaling er blevet godkendt. 2.Vi leverer til din adresse, som du har tilbage på Bhfinansogleasing.dk ,skal du sørge for, at din adresse er korrekt,Hvis du ønsker at ændre en anden adresse, kan du efterlade os en besked på Bhfinansogleasing.dk mail eller kontakt os ved Ali online chat. 3.Vi har EMS,E-pakke,Kina Post, luftpost kan være chioce. 4.Hvis du har brug for varen hurtigst muligt, kontakt os venligst for detaljer, før køb. 5.Vi normalt sende varen til dig som vores løfte om leveringstid.Du vil modtage en e-mail, der informerer dig om, når din ordre er afsendt.Ingen forsendelser på en lørdag eller søndag eller Nationale/Post Office ferie. 6.Lokale pick up er ikke tilgængelig.Feedback-1.Hvis du er utilfreds med, af nogen årsag, please don\'t være hurtig til at forlade negativ / neutral feedback.Vi arbejder hårdt på at sikre, at HVER KUNDE er 100% TILFREDS og løse eventuelle problemer for dig, og lad altid positiv feedback for alle vores kunder . 2.Hvis du er tilfreds med det produkt, du har modtaget ,skal du forlade os positiv feedback.vi værdsætter det meget. 3.Vores mål er at sørge for du er en glad køber og behagelig shopping med os.Venligst e-mail os, inden de forlader alle 1 eller 2 ratings, negativ feedback eller åbne enhver tvist i Bhfinansogleasing.dk. 4.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer.Om os Velkommen til vores engros!Vi lover at tilbyde den laveste pris og høj kvalitet.Kontakt os Noget, vi kan gøre for dig, venligst e-mail os, vi er altid til tjeneste.

Tags: væggen sconc, fumat lys, dragonfly farvet glas lampe, lampe væggen, uafgjort tiffany, led lampe, sokkel lys, tiffany væg sconce, herre tiffany, led.


( 0 Bedømmelse )

Antal