120cm - 160cm Stencils Til Vægge Store Møbler Skabelon Maling Stor Mandala Maleri Genanvendelige Flise Gulve, Mønstre, Etnisk S017

kr28.43


Mærke: BackgroundTurnOver

Produkt: Genanvendelige Stencil

Størrelse: Behov for større eller mindre størrelse?Kontakt os for et personligt tilbud.

Ansøgning: Møbler,Væg,Gulv,Loft,Vindue,Dør,Bil,Tøj, Mu...

STØRRELSE

Alle størrelser henvise til den faktiske størrelse af mønster på stencil ( Herunder indbygget i registration marks ) .Størrelsen af stencil vil være lidt større på grund af den kant .

Nogle designs, er du nødt til at vælge style A eller B :

Hvis du vælger en style , du vil få det fulde design.

Hvis du vælger style B , vil du få en eller flere dele af det design , du nemt kan fjerne eller rotere det, og male flere gange for at få det fulde mønster.

OM DE ELEMENTER, DER

Ikke selvklæbende,vandtæt ,genanvendelige, sikker, ikke-giftig, økonomisk og genanvendelige stencil, let at bruge og rengøre.

Det indeholder opfindsomhed af vores designere .Du kan bruge det så mange gange, som du ønsker med dette enkelt stencil .Du kan sprede stencil hele den plads, der omgiver dig!Stort udvalg af diametre giver dig en chance for at male det på møbler, vægge eller maling gulvet med den ekstra store størrelse

HVORDAN TIL AT MALE

Trin 1: Placer og fastgør stencil med maler tape.Vi anbefaler, at du starter den første gentagelse øverst i midten af din funktion væggen.Brug et vaterpas til at gøre sikker på væggen stencil er lige.

Trin 2:Hvis du ønsker at opnå den skarpe linjer, kan vi varmt anbefale at bruge spray lim og spray lim på bagsiden af din stencil .Eller Læg en malerrulle(eller børste) med din foretrukne farve.Så aflaste den overskydende maling fra rullen (eller børste) på et papir håndklæde.Denne aflastning teknik hjælper med at sikre, at malingen er jævnt fordelt på de roller, du bruger minimal maling, og forebyggelse af maling blødning under den stencil.

Step3:Stencil design med let til medium tryk-og i en cirkulær bevægelse.Fjerne eller Rotere væggen stencil og flytte det til den næste gentagelse.Nogle af de stencils , du kan nemt tilpasse dem ved deres egne kanter .Nogle af de stencils, uden klare kanter , der er indbygget i registrering mærker på dem for dig at tilpasse dem perfekt .

FOTOS EFTER MALERI

SERVICE

Vi yder altid høj kvalitet til vores kunder, og stræber efter vores bedste for at give de mest pålidelige og hurtigste måde shipping service, at vi kan tillade os.Og er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål, vil vi svare dig inden for 24 timer, undtagen i weekenderne.

Men, hvis der tilfældigvis er noget problem med din ordre, Bedes du straks kontakte os, før du forlader, neutral eller negativ feedback, vi lover, at vi vil forsøge alt for at løse problemer og gøre dig tilfreds.Dette er meget vigtigt for os, og tak for din forståelse.

Tak for dit besøg og få en hyggelig dag.

Tags: mandala-tapetet, grå væg stencil, maling stencil væggen, wall sticker, airbrush skabelon, stencil til diy scrapbog, macram, fliser værktøj, mandala væg tæppe, maling til stencil.


( 5 Bedømmelse )

Antal