Til Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 2 3 20A7 20A8 20BS 20BT HD+ No Touch 00HM110 00UR150 LCD-Venstre og Højre Hængsler Akse

kr102.70


Velkommen til vores butik.Betingelse Helt Nye Program Lenovo FRU 00HM110 00UR150 Kompatibel Model

Lenovo X1 Carbon 3rd Gen (Type 20BS, 20BT) Laptop (ThinkPad) X1 Carbon 2nd Gen (Type 20A7, 20A8) Laptop (ThinkPad -) Pakken indeholder 1 stk Venligst den Picutre eller FRU før du køber denne vare.

Særlig Meddelelse check Venligst din skærmstørrelse, opløsning, før du placerer ordre

Hvis du har brug for akut levering, bedes du kontakte vores kundeservice og bruge DHL for levering.Men du er nødt til at bære fragt.tak

Forsendelse

1. Vi vil tilbyde dig 90 dages garanti.

2. Vi tester én efter én, før forsendelse, 100% arbejder godt før forsendelse.Du kan være forvisset om køb.

3. Vi har et professionelt team til at pakke det meget godt for at undgå skader, så du behøver ikke bekymre dig om at pakken.

4. Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti (I de fleste købere vil kun har til gengæld det problem, komponenter end hele pakken.)

5. Udskift nyt og godt, hvis du fik den falske produkter.Men sørg for, at der ikke bruges, og ikke menneskeskabte beskadiget.

6. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at komme til vores vende tilbage og skrive "gave" på levering ark.Brug venligst almindelig post, og give os et tracking nummer.Når vi har modtaget de varer, vil vi reparere dem eller bytte dem så hurtigt som muligt.

7. Tjek venligst pakken udseende omhyggeligt, når du modtager det, og bekræft, hvis der er udseende brud.Hvis det er beskadiget, skal du ikke underskrive for den og give billeder af pakken samt bevis dokument fra dit lokale posthus.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

8. Hvis du finder produktet ikke fungerer normalt, skal du kontrollere to gange for at bekræfte den, og kontakt os på første gang.Kunden skal betale for retur forsendelse gebyr.Vi nægter nogen refusion til den objektive årsag og skader på produktet, der skyldes til din ukorrekt installation.

9. Vigtige Tips:

Bemærk test, før fastsættelse og vær venlig ikke at fjerne mærket, før du bekræfter, at produktet er ikke noget problem.Hvis du ikke er professionel, så venligst ikke i deres installation.Køber en gang fjern det mærke, vi ikke tilbyder nogen garanti.

10. Hvis du er tilfreds med produkterne efter at have testet, så du kan installere på din maskine.Hvis du ikke er tilfreds , så kontakt os rettidig, dette er vores træffetid: mandag-lørdag 9:30 til 6:30 pm . (Kina tid) .Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, tak !

Afkast og Garanti

1. Hvis du køber de forkerte varer, eller du ikke ønsker den vare, du har købt, kan du returnere det tilbage til os inden for 3-5 dage , men du skal tilbyde forsendelse gebyr.Tak.

2. En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand .

3. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

5. Køberen vil tage den retur forsendelsesomkostninger , hvis det er i stykker ved dig selv, eller bestille det forkerte produkt.

6. Når modtages elementer, refunderer vi dig med det samme.

7. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage , det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Feedback

T 1. Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Din feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade god feedback med 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores varer og service.

2. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer, du mand, og vil gøre vores bedste for at løse problemerne.

3. Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet.vi vil tilbyde dig den bedste løsning til at løse dine problemer, vil vi aldrig lade vores kunder mister deres penge.Din forståelse vil være meget værdsat!

4. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.På grund af tidsforskellen, kan vi ikke være i stand til at besvare dine spørgsmål med det samme.Tillad 24 timer for os at følge.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på én gang.Tak for din forståelse og støtte !

Din støtte og forståelse, der er højt værdsat.

Tak skal du have.

Tags: thinkpad x1 yoga, lenovo x250, thinkpad x1, adapter thinkpad x1 tablet, x260, x1 carbon, trackpoint, hængsel varsel, 20bt, x1 carbon hængsel 4th.


( 1 Bedømmelse )

Antal