Bærbar Skærm 60/84/120/150 " HD 16:9 vægmonteret Lærred LED Projektor Skærm Til hjemmebiograf Kontor pantalla proyector

kr53.06


Denne projektor-skærmen er et godt valg til hjemmet teater, film, klasseundervisning, konferencelokale præsentationer, offentlig visning og mere, der er egnet til indendørs og udendørs fremskrivninger med din familie og venner; det vil bringe dig meget sjov og komfort.

Funktioner:

Med dobbelt-sidet lim og klæber kroge, det er let at montere på væggen eller tage ned fra væggen.

Det spreder forventede lys på en ensartet måde, og du vil opleve en perfekt visuel nydelse, med den optimale billed-og farvegengivelse.

Den er velegnet til flere lejligheder, et godt valg til hjemmebiograf film, klasseundervisning, konferencelokale præsentationer, offentlig visning, osv.

Det kan være foldet som små som du kan, og vil ikke tage plads, nem at tage med dig hvor du går.

De fire-side sort grænser kan forbedre billedet kontrast.Desuden er, det er universelt kompatibel med flertallet af LED -, LCD-eller DLP-projektorer på markedet.

Nem at rengøre, fugt-bevis, meldug-bevis, ikke-fading i lang tid brug, ingen lugt, ingen gule og ingen deformation.

Specifikationer:

Materiale: Dacron

Tv format: 16:9

Main farve: hvid

1.Emne Størrelse: 60 tommer

Skærmstørrelse: 138 * 71cm

Visuelle område: 132 * 75cm

Pakke Størrelse: ca. 16 * 15 * 4m / 6.29 * 5.90 * 1.57 i

Pakke Vægt: ca. 200g / 7.05 oz

2.Emne størrelse : 84inch

Skærmstørrelse: 18.6 * 10.5 cm

Visuelle område: 19.2 * 11.1 cm

Pakke Størrelse: ca. 16 * 15 * 4m / 6.29 * 5.90 * 1.57 i

Pakke Vægt: ca. 310g / 10.93 oz

3. Emne Størrelse: 120 tommer

Skærm størrelse: 265 * 153 cm

Visuelle område: 260 * 147cm

Pakke Størrelse: ca. 16 * 15 * 4m / 6.29 * 5.90 * 1.57 i

Pakke Vægt: ca. 500 g / oz 17.63

4. Emne Størrelse: 150 tommer

Skærmstørrelse: 338 * 193cm

Visuelle område: 332 * 187cm

Pakke Størrelse: ca. 32 * 25 * 4 cm / 12.59 * 9.84 * 1.57 i

Pakke Vægt: ca. 665 g / oz 23.45

Pakke liste:

1 * Projektor Skærm

6 * Dobbelt-sidet Lim

6 * Stikker Kroge

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Bhfinansogleasing.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Bhfinansogleasing.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: alr skærm, balkon folde skærmen, polyester skærm, mini-projektor, grå projektor skærm billede, forstærker docooler, alr projektor skærm, projektet skærm, ecran, overvåge portabl.


( 3 Bedømmelse )

Antal