1 Pc Vådt Væv Box Desktop Væv Kasser Hjem Opbevaringsboks Tissue Box Med Låg Silkepapir Max Stue Køkken Væv Holder

kr44.32


Funktion:

1.Boksen kan effektivt hjælpe dig til at undgå støv og andre byttet efter åbne vådservietter, er det også gælder for væv.

2.En gummipakning garantier fugtig, forhindre våde papirservietter fra udtørring, frisk baby vådservietter.

3.Skridsikre fødder forhindre, banging og glidende, mens robust plast er nem at rengøre.

4.Kan placeres i køkken, badeværelse, stue, osv.

Specifikation:

Package: 1*Tissue Box

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2.køberen skal sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige vilkår, varer, der er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage,de køber, vil være ansvarlig for beskadigede eller tab,og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer, tu returnere varen.

3. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID.

4. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Bhfinansogleasing.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Tags: køkkenrulle holder, sagen desktop, composite akryl box, akryl bar max, facial vådt væv, atx vandret, kabinet pink, akryl box gennemsigtig, væv våd, akryl box.


( 0 Bedømmelse )

Antal