123

kr38.94


Funktioner: 1.Høj Kvalitet: udskiftning Af rem er 100% helt nye og høj kvalitet.

2.Let at Fjerne: Med Sommerfugl spænde design, udskiftning af rem er fast lukket for at forhindre, at der automatisk kan løsne sig, og gjorden er let at bruge, og fjerne, og det er sikkert og smuk.

3.Vandtæthed: udskiftning Af rem er sved-resistent, vandtæt, hvilke funktioner de komprimering støbning, og remmen er robust og holdbar.

4.Premium Rustfrit Stål: rustfrit stål skinnende farverig rem er luksuriøse mode, der viser personlige temperament.

5.Bred anvendelse: udskiftning Af rem er velegnet til sport, business, rejser, fester, shopping, gaver og så videre.

Specifikationer:

Materiale: rustfrit stål

Farve: sort, blå, guld, rosegold, farverige

Rem bredde: ca 22mm / 0.87 tommer

Rem Længde: ca 172 mm / 6.77 tommer , En Størrelse passer til alle.

Velegnet til håndled størrelse: ca 5,5 - 8.1 cm

Kompatibilitet: for Ticwatch GTX Smart ur.

Vægt: ca 50g

Packing Liste:

1 x Rustfrit Stål Ur Band(trackeren er IKKE inkluderet)

Bemærkninger:

1. Bemærk, at 1-2CM tolerance på grund af manuel måling.

2. På grund af lys og skærmen indstilling forskelle, elementet er farven kan være lidt forskellige fra det, der vises i billeder.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Tags: johny orlando shirt, w164 320 kompressor, washi tape effen 15, nord glas anti spion, p20 dække verdens kort, rose blomster blade, skjorte ideer ordsprog, steg mad smager, xiaomi s51 magnetisk.


( 2 Bedømmelse )

Antal