Kvinders Træ-Se Maple Mønster Skive Armbåndsur Dame Letvægts Kvarts Træ-Ur læderrem

kr79.78


Beskrivelse:

Elegant Udseende: Sort med arabertal, er klart synlige på brown dial, og de komfortable læder rem er matchet med en pin spænde, som giver dig forskellige komfort og fashion oplevelser.

Ur Bevægelse: Quartz Ur med batteri sikrer præcis timing og levetiden kan være op til 36 måneder.

Justerbar: pin spænde på dette træ rem, justerer længden af dit håndled til at matche perfekt.

Miljømæssige Materialer: træ ur med lette og sunde at have på.Ikke-giftige og hypo-allergifremkaldende, og ikke nogen irritere din hud.

Gave Valg: Denne træ-armbåndsur er en god gave til dine børn, slægtninge og venner, som du elsker, i nogle festivaler.

Funktioner:

100% Natur Bambus

Bevægelse: Quartz

Bånd Materiale: Læder

Spejl Materiale: Glas

Sag Materiale: Bambus

Bandet Lås: Pin Spænde

Dial Diameter: Ca. 4,0 cm

Sag Tykkelse: Ca. 1,0 cm

Bånd Bredde: Ca. 1,7 cm

Bånd Længde: Ca. 24cm

(2.54 cm=1.00 tommer)

Bemærk: uret er lavet af naturligt træ og er pakket ind i hånden, så kan det have nogle naturlige hårde linjer og et par skønhedsfejl.

Pakkens Indhold:

1 x Træ Ur

FORSENDELSE

1.Vi har sendt varen inden for 2-3 dage ( arbejdsdage ferie sæsoner ) efter betaling er bekræftet af platform.

2.Forsendelse af ønsker indlæg i 35-45 arbejdsdage ( Brasilien, skal normalt 50-70days ).Hvis du har brug for varen hurtigst muligt, bedes betale ekstra omkostninger for hurtigere forsendelse metode.

3.Når du modtager de varer, som du bestiller, på 24 timer, skal du kontrollere den grundigt.Kontakt os direkte hvis du har nogen problemer.

4.Hvis du ikke har fået det inden for den leveringstid, bedes du kontakte os uden tøven.Vil vi tjekke det for dig med rederiet.

R ETURN & POLITIK FOR REFUNDERING

Hvis du har nogen spørgsmål eller der er noget problem med den vare, bedes du sende os e-mail så hurtigt som muligt.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, så hurtigt vi kan.Vi mener, at god kommunikation vil nå et godt resultat.Din tilfredshed er meget vigtigt for os!

OM FEEDBACK

1. Positiv Feedback (5 Stjerner) er meget vigtigt for os, bedes du tænke to gange, før leaveing feedback.Du må ikke åbne tvist til os, vil vi tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle problemer.

2. Bedes du kontakte os via E-mail eller Brev, inden de forlader neutral ( 3 stjerner ) eller negative ( 1-2 stjerner ) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer, og de kan have tillid til os.

Tags: cartier ur kvinder, bevægelse ur, casual dame ur, chopard ur, rado watch, rado ur til kvinder, mænd watch træ, ladys træ ur, se træ, se træ -.


( 2 Bedømmelse )

Antal