Professionel kok, køkken knive knive i rustfrit stål Udskæring kniv Kinesiske håndlavet vegetabilske fisk, kød kniv cuchillo cocina

kr778.84


Kvalitet Efter-Salg Service

30 dages kvalitet problem fuld refusion

Inden for 30 dage fra det tidspunkt, du modtager pakken

hvis der er nogen kvalitet problem med produktet

vi vil fuld refusion til dig.

Kvalitet Efter-Salg Service

30 dages kvalitet problem fuld refusion Inden for 30 dage fra det tidspunkt, du modtager pakken, hvis der er nogen kvalitet problem med produktet, vi vil fuld refusion til dig.

størrelse:

Klinge længde: 24.5 cm Blad bredde: 13cm Blad tykkelse: 0.4 cm Håndtag længde: 12cm Vores knive er smedet i hånden, og der kan være fejl i vægt og størrelse.Forstå venligst,

Teknisk proces,

Vi holder fast i den ånd af håndværkere, arver de 5.000 års kultur i Kina, og insistere på, at håndlavede knive af gamle traditionelle metoder.

Produkt detaljer

Hvordan at skelne mellem den virkelige hånd smedning kniv

1、hånd-kniv kan se den ujævne han-ridser i det lys. 2、Hver kniv er spor af master manuel slibning 3、Den samme størrelse af kniven er bedre brugt efter gentagne overfald

FAQ

Q: Hvad er understøttet betalingsmetode?

A: Vi støtter betalingsmetoder, såsom Alipay, kredit kort, bank-kort, osv.Vi støtter ikke kontant ved levering.

Q: Hvornår kan du svare mig?

A: Vi vil svare dig på 9:00 til 24:00 Beijing tid.

Q: Er det engros?

A: Ja, vi støtter engros varer.Fordi vi er en fabrik, vi kan give dig den bedste pris, den pris, der er sammensat af ab fabrik-pris og fragt.

Q: Kan jeg tilpasse den kniv?Kan det være OEM?

A: Ja, vi støtter tilpassede varer.Du skal bare sende os prøve at tegne og størrelsen af den kniv, vi vil tilpasse det for dig.

Q: Hvad er en kvalitet problem?

A: skæret roll munden, kløft, hak osv.der er problemer med kvaliteten.Rust er ikke en kvalitet problem, det er en oxideret stedet.

Q: Hvad er din efter-salg service?

A: Inden for 30 dage fra det tidspunkt, du modtager pakken, hvis der ikke er nogen kvalitet problem med produktet, bedes du kontakte os (station brev, telefon, e-mail, WeChat, etc.), vi vil fuld refusion til dig.Vi vil bruge den bedste service til løse problemet for dig, indtil du er tilfreds.

Tags: kok japansk kniv, Camphor Wood, køkken kniv sikkerhed, kina kniv, køkken knive, kokkens kniv xinzuo, kok kinesiske kniv, 7cr17 kniv stål, 60 hrc, fisk filet kniv.


( 2 Bedømmelse )

Antal