Silikone kølerslange Kit Til Mitsubishi Pajero NH-NJ V6 3.0 6G72 1991-1996 96 95 94 93 92 91

kr275.10


Funktion

Materiale : Silikone, 100% Ny Fabrik til salg arbejdstemperatur: -60~260 grader arbejdstryk: 0,3 til 0,9 Mpa Sprænge Tryk: 2Mpa Tykkelse: 2 mm til 5 mm , 3~4-lags Størrelse Tolerance: +/- 0,5 mm opmærksomme på den model før de køber afgiver en ordre.Købere kan kontakte os på ethvert tidspunkt, hvis du har nogen spørgsmål.Bemærkninger: Købere, hvis adresse er et land, ø, så kontakt mig venligst inden du afgiver en ordre for at se, om transporten kan leveres.Slangen har former af farver, købere kan vælge frit, købere kan tage noter eller kontakte os, når de afgiver ordrer.Vi vil sende din foretrukne farver.Tak for samarbejdet :)

Fragt & Levering

1. Normal levering på hverdage. 2 .Ingen levering søn-og helligdage 3. Et Tracking Nummer vil blive sendt til dig efter din ordre er blevet afsendt. 4. du kan være nødt til at betale ekstra for den brugerdefinerede skat, afhængigt af hvor varerne er sendt.Hvert land har forskellige brugerdefinerede s skattesatser; skat er ikke inkluderet i din forsendelses omkostninger.PO box, APO, FPO HEJ, AK, PR, GU, VI og andre lande,forsendelse og ekspeditionsgebyrer til at koste mere.Kontakt os venligst for forsendelse tilbud først, før du køber!

Noter

Internationale Købere, – Bemærk Venligst: Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 1.Sammenlign dele med de billeder, der er anført. 2.Sørg for, at bilen kampe nedsætter beskrivelse.Check venligst de målinger og slange placering, før du bestiller, eller er du velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for at besvare spørgsmål.

Lover

vi vil holde et vågent øje på din parcle.for at hjælpe dig med at få det tidligere .Ethvert behov,kan du gratis gebyr for at lade os vide.vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vi er meget taknemmelig for, at du giver os en fem-stjernet ros, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du kontakte os så hurtigt som muligt, vil vi hjælpe dig med at løse problemet straks.Vi vil arbejde hårdt på at give dig en bedre service og den bedste kvalitet!Velkommen til min butik for at placere en ordre .Vores kære venner :)

Tags: stor radiator slange, propan gas slange, 6g72, frap silikone slange, grøn silikone slanger, 50cc am6, 6g72 mitsubishi, pajero v20, mitsubishi pajero, mgb gt.


( 0 Bedømmelse )

Antal