HF1816 Leje 18*24*16 mm ( 10 STK.) Trukket Cup Needle Roller Kobling HF182416 FC-18 nåleleje

kr96.22


TEGNET CUP Roller Clutches

Oversigt: Tegnet cup needle roller koblinger er lignende trukne cup nåle-og rullelejer i design, men de giver mulighed for fri rotation i kun én retning, mens overføre drejningsmoment i den modsatte retning.Disse designs bruge den samme lille radial afsnit som trukket cup nåle-og rullelejer og tilbydes som clutch-kun enheder, eller som clutch og lejeenheder.

Markeder : Kontor udstyr, papir-håndklæde dispensere, motion udstyr, apparater og to-trins gearkasser.

Egenskaber : Kompakt, let og operere direkte på en hærdet aksel.

Fordele : Installationen er let med et enkelt tryk pasform.

Tegnet Cup Needle Roller Kobling Montage

De udtrukne cup needle roller kobling er den altafgørende kobling (one-way clutch), der består af en ydre ring slog med høj kvalitet stål ark, plastikholderen, spring og nåle, der anvendes til at overføre en-vejs drejningsmoment.

De udtrukne cup needle roller kobling er ikke det bærende element i sig selv.Men det kan spille action i kombination med Model HK og BK trukket cup nåle-og rullelejer.

De udtrukne cup needle roller kobling er den blok forsynet med enten at modstå de radiale belastning eller overførsel af drejningsmoment.

HF1816 Nål Rulleleje Shell Type, dette er en populær størrelse, der kan anvendes i mange applikationer, der bruger denne størrelse 18mm x 24mm x 16 mm.

Emne: HF1816 Nål Rulleleje En Måde Shell Type

Type: Nåle-Og Rullelejer

Størrelse: 18mm x 24mm x 16 mm

Indre Diameter: 18mm

Ydre Diameter: 24 mm

Bredde: 16mm

Mængde: 10 Lejer

Anvendelse

Tags: godox senderen, canon strobe, godox xpro, godox udløse, 16x16, fc idc, flash trigger wireless, kabel-stik hjemme, flash trigger, fjern udløser.


( 2 Bedømmelse )

Antal