110ml b7000 mobiltelefon taktil skærm lim b-7000 glas telefon reparation punkt diamant smykker lim

kr71.89


Den selvklæbende B7000 kan bruges til at binde flere materialer til metal, glas, keramik, sten, bambus, stof, læder, PE, PP, PVC, ABS, nylon, svamp, film, stof, elektroniske komponenter, plast, gummi.de fibre, papir og andre materialer, der har god vedhæftning egenskaber.Tekniske data Udseende: semifluido gennemsigtig solid Indhold: 30%-35% Hårdhed efter hærdning: 70-85A tørretid overflade: 3 minutter mere eller mindre healing Tid i alt: 24-48 timer Spar: spar mellem 10 og 28 grader med instruktioner 1. Venligst omhyggeligt læse en beskrivelse af produktet før brug. 2. Før du bruger i et stort område, skal du først lave en test i lille område; 3. Sørg for, at overfladen af den selvklæbende er rene og tørre; 4, temperaturen skal være mellem 18 og 32 grader; 5. Produktet kan påføres direkte på overfladen af den dobbeltklæbende tape, som er nødvendige; 6. Vent 1 til 2 minutter, og bringer de to tilhængere med et let tryk 7. Du kan sætte i et par timer, og den kraft af eu-ideelt kan opnås efter 48 timer. 8. Når produktet ikke er i brug, dækker flasken for at undgå hærdning efter den lim, som er i kontakt med luft.

Fabrikken direkte salg, hvis du har brug for en masse engros, kan du tage direkte kontakt med ejeren

● Bekendtgørelse varm:

På grund af den farve temperatur på skærmen, Kameraet, den omgivende lys og teknikker til fotografering, nogle produkter kan have en lille farve forskel, og farven er underlagt den faktiske produkt.

For købere, der er meget følsomme over for kromatisk aberration, kan du komme i kontakt med butikken, og kontakte butikken.Problemet med farve forskel kan ikke bruges som årsagen til den dårlige bedømmelse og klage.

Jeg kan godt lide at være opmærksom på at prisen på MM, pris i butikken er meget lav, og der er ikke plads til forhandling, han kysser munden, ikke spilder din tid.

Efter produktet, til at blive fotograferet, skal du være inden for 48 timer.I tilfælde af særlige omstændigheder, kontakt venligst butikken på forhånd.Hvis der ikke er nogen forklaring, vil varerne ikke blive reserveret, og billedet vil ikke blive købt.

●Kvalitet spørgsmål:

Før afsendelse, vil vi foretage en streng kontrol af produktets kvalitet (ikke sende den defekte produkter), bør der ikke være nogen problemer med kvaliteten, men indimellem vil der være små fejl i produktionsprocessen, disse er ikke-kvalitet problemer, udøvelse af perfektion, skal du være forsigtig med dine forældre.

Forskellige partier af varer, producenter erhverve dele, og produktionen vil have nogle subtile forskelle (efter alle, de arbejdstagere, som er knust i hånden), uden forudgående varsel, bede ejeren om at købe MM.

●At vende tilbage og udveksling af:

1) inden for tre dage efter modtagelsen af varen, hvis der er nogen utilfredshed med produktet, hvis det oprindelige er intakt, og det påvirker ikke re-salg, bytte kan gøres (tur / retur fragt, der skal afholdes af køber).Derfor, spørgsmål om materialer, farver, størrelser, etc, før du tager billeder for at undgå unødvendige omkostninger.

2. I de tre dage efter modtagelsen af varerne, der bekræfter modtagelse og hvis du ikke bekræfter i mere end tre dage, vil du miste den beskyttelse, for at vende tilbage.

3. Vores produkter er følsomme produkter, bedes du kontrollere de produkter, før underskrivelsen at se, om produkterne er i god stand.Hvis den ydre emballage er beskadiget, skal du nægte at underskrive og kontakt med ejeren personligt (Dette er primært for at forhindre ulykker under transport, hvilket medfører unødvendige tab og konflikter mellem de to parter).

4 produkter af denne butik er taget på samme måde, for at minimere den farve forskellen mellem billedet og den virkelige ting, men den farve forskel er uundgåelig, den farve forskel, at den følelse er ikke forestillet mig (størrelse, lysstyrke, følelse osv.), kan du ikke bruge den opmærksomhed til de synspunkter, der subvisores af produktet, såsom beskrivelser, som grunden til at vende tilbage.På grund af problemer med kvaliteten, er det nødvendigt at returnere varen, og hver har en forsendelses omkostninger af din levering.På grund af problemet med kvalitet, der skal udveksles, vil ejeren selv afholde alle forsendelsesomkostninger.Du betaler for køber til at betale returportoen og returnere varen.Efter at have modtaget de varer, butikken vil kontrollere og bekræfte.Det er rigtigt, at problemet for kvalitet, du vil ikke refunderes eller fratrækkes ved næste køb.Bemærk, vælger Ikke at betale det, og produktet vil blive afvist. (Hvordan, du vælger at betale alt for dyrt!)

Sammenfattende gælder, at hvis køber finder problemer, bedes du kontakte butikken i gang, vil vi gøre alt muligt for at løse problemet, og vi vil bestræbe os på at opfylde dine rimelige krav. Hvis ingen kommunikation gør en dårlig evaluering, vil blive anset for at være en vurdering af klagen for at være skadelige.!

* [Vigtig påmindelse om dine interesser] *

Glas er et særligt produkt, dens tekstur er skrøbelige og yderst delikat.Venligst check for at se, om mængden af de varer, der er afsluttet efter du modtager pakken. Er det intakt? Gå tilbage til at underskrive det efter bekræftelse!Hvis der er nogen fejl, såsom manglende eller beskadigede genstande på skiltet står, kan du nægte at underskrive og returnere pakken i stedet.Butikken vil tage sig af dit tab, og vil sende de samme produkter.Hvis det er et familiemedlem af ranger og hans ledsagere, du skal også forklare i forvejen afmontering og kontrol.Når du har modtaget din underskrift, betyder det, at du har anerkendelse.Si no hay ningún problema da nombre de los productos y luego presenta una queja, la tienda no puede asumir la responsabilidad.Ti, por favor, recuerda, ¡Por favor recuerda.!

Tags: runde epoxy lim, super lim, forrude reparation, b7000, e6000, b 7000 bond, b7000 lim, dæk reparation w o lim, mobil telefon, hurtig uv-lim.


( 4 Bedømmelse )

Antal