Motorcykel Hjelm Bluetooth Headset V5.0 Komfortable Motorcykel, Motorcykel, Sport Hovedtelefoner med Lyd Forstærker Motorcykel Dele

kr175.21


Funktioner:

1. Headsettet er eksternt monteret på hovedenheden, i forhold til den indbyggede type (batteriet er beliggende på den vigtigste enhed), det indre øretelefonerne er tyndere, vil ikke presse ørerne, og er mere behageligt.

2. Værten indeholder en større kapacitet batteriet, op til 850mAh, som gør, at standby-tid og arbejdstiden for hele maskinen længere.

3. Fix værten med skruer og bajonet, (built-in type er normalt bruger lim eller krog og løkke), hvilket gør vært installation strammere og ikke let at falde ud i løbet af high-speed riding.

4. Brugen af high-power forstærkere gør lydstyrken række større, og ikke påvirke afspilning af musik og telefonsvarer i den støj, miljø af high-speed riding.

5. Ved hjælp af høj kvalitet amp chip, kan genoprette Bluetooth-lyd med høj lydkvalitet.

Specifikation:

1. Bluetooth version: V5.0

2. Frekvensområde: 2.4026 GHz-2.480 GH

3. Transmission distance: 10M (transmission afstanden varierer på grund af miljømæssige faktorer og forskellige mobiltelefon Bluetooth-enheder)

4. Lithium batteri: 3,7 V/850mA

5. Opladningstid: 2-3 timer

6. Kontinuerligt arbejde tid: ca 20-30 timer

7. Bluetooth-navn: E8

Packing Liste:

Hjelm Bluetooth Headset*1

Hook og Loop*1

Opladning Kabel*1

MIC og Trompeter*1

Fast Folder*1

Manual*1

Tags: headset, i hjelm, tunge hovedtelefoner hovedtelefoner, amplifi bluetooth, intercom motorcycl, batteri-bluetooth-bestyrelsen, cykel helment, hjelm lyd auditechi, sagen hovedtelefoner hovedtelefoner, mitsubishi lancer 7, bluetooth-hjelm.


( 3 Bedømmelse )

Antal