Opvarmet Jakke Hurtig Opvarmning Smart El-Varme Passer Vindtæt Varm Opbevaring af Pels USB-Hooded Varme Opbevaring Passer til Tekstiler af Høj kvalitet

kr239.28


Bullet Punkter: 1、Sikker og Pålidelig: Den varme jakke funktioner af langt infrarød varme, ingen skadelig stråling, som har kulfiber varme ledning, høj temperatur resistens, og jakken er sikrere, som er udstyret med den hurtig opvarmning hastighed og stabil præstation, og det er sikker og pålidelig, miljøvenlig og energibesparende, og dens varme kan temperaturen nå op på 25-45℃.

2、Premium Stof: Den opvarmede jakke er lavet af behageligt stof, høj kvalitet polyester fiber stof, behagelig at røre ved, varm og åndbar, hud-venlige.

3、3 Temperatur Indstillinger: jakke har den humaniseret varme del design, varme zone er designet til kold-udsatte dele, smart switch, 5 varme zoner, one-knappen start, og langt tryk i 3 sekunder for at starte varme, sige farvel til kold vinter, og det har 3 indstillinger, herunder energibesparende indstilling til 25℃, behagelige omgivelser for 35℃ og varme indstilling til 45 °C.

4、Lav Spænding: Den opvarmede jakke funktioner 5V lav spænding, og det er sikrere at bruge, varme panelet arbejder med lav spænding, og flere til beskyttelse af sikkerhed system kun leder varmen, men ikke lede elektricitet.

5、Let at Vaske: Let at vaske, power interface er isoleret og vandtæt, afbryde strømmen, og overlade resten til vaskemaskine.

Specifikationer: Navn: Opvarmet Jakke

Farve: sort

Stof: Polyester

Varme zone: 5

Farve: sort

Edition type: Standard

Elasticitet: nej

Spænding: 5V

Packing Liste:

Opvarmet Jakke*1

Bemærk:

Dette produkt omfatter ikke power bank.

Tags: usb-varme plade, jakke kvinder, ski strap, mænd ski, der passer, usb-opvarmet jakke batteri, mountain skiløb jakke kvinder, tunge pels stof, pels varme, jakke kvinde, ski suit kvinder.


( 0 Bedømmelse )

Antal