1 Par Taktiske M4 5.56 Patron Molle Pose Pistol Magasin Pose Jagt Tilbehør Militære Wargame Airsoft Hurtigt Mag Indehaver

kr43.22


Beskrivelse:

Denne molle quick pull-boks er nem at bruge og montere, det er stramt, og ikke nem at slippe.

Den hurtige træk tilbehør-boks er kompatibel med en molle vest og kan nemt montere den på vest.

Den hurtige træk max vedtager superior-ABS materiale og er holdbar og langvarig.

Plastik jagt box er et godt valg til at erstatte den boks, der er slidt eller beskadiget.

Jagt-boksen er lille og let, så du kan transportere eller opbevare det.

Specifikation:

Materiale: ABS.

Farve: Grøn, sort, brun.

Størrelse: 13x9x3.5cm.

Bemærk

Der kan være en smule farve fordrejninger på grund af forskellige computer resolutioner.

Der kan være en lille fejl på grund af forskellige hånd måling.

Pakke inkluderet:

1x Par hurtige træk max.

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter,og køberne er ansvarlig for told.

Returnering/Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Bhfinansogleasing.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Tags: airsoft, bælte kassetteholderen, g m4 airsoft, mag, magsaf, keymod hardball tilbehør, airsoft m4, m4, anvendelsesområde, handguard m4.


( 0 Bedømmelse )

Antal