Særlige Bælte Justering for Gravide Bil Løs og Behagelig Sikkerhedsseler for Gravide Kvinder med Et Bælte, Der Beskytter en Gravid Kvinde

kr67.37


Specifikation:

Farve: sort sikkerhedssele

længde: ca 1,8 meter

Gældende modeller: universal til alle modeller

Lister: 1 * Gravide Kvinder Bilens Sikkerhedssele Noter: 1. Alle billeder er professionelt kalibreret, men på grund af det omgivende lys og forskellige display-indstillingerne på enheden, de billeder og elementer, som du kan se har nogle afvigelser. 2. De data, der er manuelt målt, at der kan være visse afvigelser, men det påvirker ikke brugen.

Funktioner:

*1. Sprede konsekvenser: der er rejst bælte adjutor giver bælte til at spænde i lårene i stedet for maven, så den virkning at sprede sig i fire retninger, såsom skuldre, sider af talje og ankler, men ikke maven.

*2. Nem installation: installation kan være afsluttet ved fastsættelse af sikkerhedsselen omkring sædet.Enkel og intuitiv installation metode, alle kan nemt installere og demontere.

*3. Udsøgt design: lille og udsøgt, som ikke tager plads og kan være en naturligt integreret i de indvendige rum.

*4. Det passer stramt med sædet.Under installationen, cykling og udstigning, vil der ikke være nogen udenlandske fornemmelse i kroppen;Den forreste kurve vil ikke ridse tøj;Det kan også bruges normalt, når iført en nederdel. *5. Relevant gruppe: dette produkt er gældende for alle gravide, gravide kvinder, abdominal kirurgi, maven kirurgi, mave, øl mave osv.

Tags: bælte bil sikkerhed, gravide sikkerhedssele, gravide bil bælte-clip, pude graviditet, bælte autostol, tilbehør bil sikkerhedssele, bælte bil, graviditet sikkerhedssele til bil, bælte gravid kvinde, bil gravid kvinde bælte.


( 1 Bedømmelse )

Antal