2021 Nye 110-220V Smart Temperatur Controller w Timer for Inkubator Akvarium Termostat

kr49.40


Specifikation:

Produkt navn: Intelligente temperatur controller

Produkt model: W1213

Forsyningsspænding: AC110 -220V

Arbejde frekvens: 50HZ

Temperatur område: -40 til 120°C

Temperatur måling nøjagtighed: ±0,5°C

Sensor kabel længde: 100CM

Størrelse: 79.5*43*35 mm

Shell materiale: overflade shell ABS, bunden shell brandhæmmende ABS

Bemærk: produktet har en clock-funktionen med et batteri.Produktet leveres uden batteri.Kunden skal købe batteriet ved sig selv.Batteri model: CR1220 3V knap batteri.Batteriet har brug for tid kalibrering for første gang.

Tid kalibrering drift mode: i tilfælde af strømsvigt på, lange tryk på indstilling knappen for at angive indstillingen interface, op-og ned-tasterne kan vælge en menu af P1-H2. Hvis du har brug for at kalibrere den tid, skal du bruge op-og ned-tasterne til at vælge P5 menu, tryk kort på set-tasten for at bekræfte og komme ind, og derefter justere den tid, gennem op-og ned-tasterne.

Display panel beskrivelse

Varme (svarende ikonet skærm): varme tilstand, i den varme tilstand, det varme relæ virker.

Cool (tilsvarende ikon display): Køling tilstand, i køle-mode, køle relæ virker.

Timer: Timer-skifte, i timer mode, ikonet blinker

OBJ LAV: Angiv nedre grænse for target-temperatur

OBJ HØJ: target-temperatur indstilling af øvre grænse

Vandret marquee: stigende.Gå op på middel varme, der er faldende og går ned, betyder køling

Tast Beskrivelse:

1. Power-knappen

①In power-on tilstand, langt tryk for at slukke

②In lukning tilstand, langt tryk for at tænde

③In den indstilling, tryk kort på for at bekræfte, og tryk på igen for at vende tilbage til startsiden for at få vist temperatur.

2. Sæt nøglen

①Long tryk på for at indtaste indstillingen tilstand

②In den indstilling, tilstand, tryk kort på for at bekræfte den valgte indstilling.

3.- Nøgle

I indstillingen mode interface, tryk kort på-gange for at subtrahere 1, lange tryk på for at fortsætte med at trække

I den ikke-indstilling interface, langt tryk for at annullere den timing tid.

4.+ nøgle

I indstillingen mode interface, kort tryk--gange at forhøje med 1, lange tryk på for at fortsætte med at stige.

I den ikke-indstilling interface, kort tryk på for at få vist timer-lukning tid indstillingen, skal du trykke længe timeren.

5. Kombination af taster

Indstilling af tasten + antal minus (gendannelse af fabriksindstillinger)

I tændt tilstand, trykke på tastekombinationen på samme tid vil gendanne fabriksindstillingerne (langt tryk)

Beskrivelse:

Under normal drift, og LCD-skærmen viser real-time målte værdi for den aktuelle temperatur, og genkender automatisk og skifter til køling og varme, der arbejder mode.

1. Køle mode:

①When real-time temperatur ≥ target-temperatur indstilling af den øvre grænse værdi, det kommer ind i køle-mode, Cool indikator-ikonet er slået til, telt, der falder, og den køle relæ virker.

②When køling temperaturen falder til den nedre grænse, der er fastsat værdi-target temperatur, køle relæ stopper med at arbejde, og termostaten kommer ind i temperatur kontrol, og den temperatur kontrol interval er den øvre og nedre grænse, der er fastsat værdien af target-temperatur.

③When køle-temperatur stigning-værdi ≥ target-temperatur indstilling af den øvre grænse værdi, snowflake tegn begynder at blinke, termostaten kommer ind i kompressor forsinkelse stat, og den køle relæ begynder at arbejde efter kompressor forsinkelse (kompressor forsinkelse kan indstilles)

2. Varme-mode:

①When real-time temperatur ≤ den nedre grænse, der er fastsat værdien af target-temperatur træder ind i den varme tilstand, det Varme indikator-ikonet er slået til, marquee stiger, og den varme relæ virker.

②When den varme temperatur når target-temperatur indstilling af den øvre grænse værdi, varme relæ stopper med at arbejde, det telt, der stopper, og termostaten kommer ind i temperatur kontrol.Temperatur kontrol interval er den øvre og nedre grænse af target-temperatur.

3. Timing on/off-tilstand:

①Through antallet plus tasten, tidtagning lukning tid i tændt tilstand, og i timingen-tilstand, kan du slukke for timing lukning funktion ved at trykke på plus-tasten

②Through antallet minus-knappen, sæt timingen power-on tid i stilstand, og i timingen-tilstand, kan du slukke for timing power-on funktion ved langt tryk på minus-knappen.

Tips:

①In normal mode, tryk kort på tænd-knappen eller på plus-knappen for at få vist den indstilling af parametre, det vil vende tilbage til normal tilstand efter 1 sekund.

②In den indstilling, hvis der ikke trykkes på nogen knap, vil det automatisk vende tilbage til normal arbejdstid tilstand efter 10 sekunder.

③In den indstilling, når en bestemt mulighed værdi er sat, hvis den indstilling, knap eller power-knappen ikke er trykket for at bekræfte vende tilbage, vil værdien ikke gemmes, når det vender automatisk tilbage til det normale arbejdstid tilstand efter 10 sekunder.

Pakke Inkluderet:

1 * W1213 Termometer med NTC Sensor Probe

Tags: køkken timer, akvarium mini, filter fluval, kontrol af temperatur, ciffer multimet, termostat wifi, akvariefisk live, digital termostat controler., inkubator automatisk 10, sobo akvarium tilbehør.


( 1 Bedømmelse )

Antal