Pet Snuffle Mat Hund Puslespil Legetøj Kæledyr Snack Fodring Mat Kedeligt Interaktive Spil, Træning Tæppe Snuffle Fodring Uddannelse Mat

kr50.25


Bullet Punkter:

1、Blomst Dog Toy: Flere lag kronblade kan nemt skjule mad, så hunde og katte til aktivt at søge føde.

2、Perfekt til Træning: fodring måtten hjælper med at træne din hunds lugt, som vil forbruge din hunds energi og tabe sig.

3、Med sugekop: Der er 3 faste sugekopper i bunden, hvilket kan være adsorberet på enhver glat sted for at forhindre hunden i at flytte sin position i vil.

4、Hvordan Man kan skjule små snacks i design kronblade, så at hunde og katte kan spise snacks gennem søgning.

5、Nem at Rengøre: pet-snack fodring måtten er let at rengøre og opbevare, og det kan gøres ved at vaske maskinen, og det kan bruges til udendørs rejser osv.

Beskrivelse:

Hvis du ikke har tid, eller det er dårligt vejr, og du kan ikke gå tur med hunden, hunden kan have depression og tab af appetit.Forskning viser, at 10 minutter til at snuse svarer til 1 times løb.Denne blomst snuse skål måtten kan hjælpe dig!

Funktioner:

Blomst Dog Toy: Flere lag kronblade kan nemt skjule mad, så hunde og katte til aktivt at søge føde.

Perfekt til Træning: fodring måtten hjælper med at træne din hunds lugt, som vil forbruge din hunds energi og tabe sig.

Med sugekop: Der er 3 faste sugekopper i bunden, hvilket kan være adsorberet på enhver glat sted for at forhindre hunden i at flytte sin position i vil.

Sådan Bruger du: Du kan skjule små snacks i design kronblade, så at hunde og katte kan spise snacks gennem søgning.

Nem at Rengøre: pet-snack fodring måtten er let at rengøre og opbevare, og det kan gøres ved at vaske maskinen, og det kan bruges til udendørs rejser osv.

Specifikationer(om):

Navn: Pet Snuffle Mat

Materiale: filt klud

Vægt: 150g

Tilbehør: 3*sugekoppen

Produkt størrelse: 40*10cm/15.75 i

Pakning størrelse: 25*25*7cm/9.84*2.76 i

Packing Liste:

1 x Pet Snack Fodring Mat

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Tags: pet snack, dog interactive puzzle, hvalp puslespil, hunde space spil, foder, legetøj, bolden hund, electrostat, store puslespil tæppe, sort hund spil, onde øje hjem.


( 1 Bedømmelse )

Antal