VTV/Micro-Micro Motor YN90-40/90JB180G12

kr366.80


1. Denne butik har en fysisk butik, bedes du kontakte os før købet for at bekræfte, om der er en plet, efter varen er betalt, vil de blive afsendt om eftermiddagen eller næste dag. (ferie og Derefter udsætte, indtil den næste arbejdsdag)

2. Hvis produktet har ingen problemer med kvaliteten, i princippet, det vil ikke blive returneret.Overvej transport risiko.Beløbet er fast besluttet på at blive købt.Hvis der er særlige omstændigheder, der kræver et afkast, du kommunikerer med os.Skal holde produktet og tilbehør, der er intakt, indpakning I god stand, den fragt, der genereres er også bæres af køberen.

3. Du får det Produktion Kontrollere varen straks efter, at produktet er i god stand, hvis der er noget problem, nægtede i gang.Kontakt os i god tid, således at begge parter kan løse forskellige problemer på en hensigtsmæssig og effektiv måde.

4. Hvis produktionen, Hvis du har nogen problemer med produktet, er du nødt til at give et billede.Hvis du køber den tilbage og ved et uheld beskadige det, må du ikke dække det op.Integritet er uvurderlig.

5. Hvis du har en note, kan du være sikker på at informere kundeservice, kundeservice er ikke online, kan du efterlade en besked, så som ikke at sende de forkerte varer. , hvilket medfører unødvendige tab for begge parter.

Alle priser er ikke inkluderet i skat prisen, hvis du åbner de almindelige faktura, MOMS faktura, kontakt med ejeren

Kontakt nummer: 13862641506

Vores levering placering er Suzhou, Jiangsu

Standard Hastighed / rim Tilfældig levering, nødt til at angive kurer virksomhed, bedes du kontakte kundeservice på forhånd

2. Nogle rederier skabeloner, der kan have fejl.Kontakt venligst kundeservice, før skyde at ændre shipping cost.Kurer gebyr er opkrævet i henhold til den faktiske pris.Det markerede fragt ikke repræsentere forsendelse omkostninger ved levering.Kontakt med ejeren.Der er mere eller mindre skibsfart omkostninger.Jeg håber at samarbejde.

3. Når du køber mere end ét element, skal du kun skal betale porto en gang.Den porto, der vises lige er den første pris i Jiangsu.Hvis du er overvægtig, kundeservice vil tage kontakt til køberen for at gøre op porto pris forskel.Den overvægtige del vil blive udført i henhold til den kurer selskab opladning standard.

Uden Jiangsu og Zhejiang, Anhui, tunge varer, der er anbefalet til at sende logistik.Generelt logistik virksomheder har Jiaji Debang Tiandi Huayu, Kina Jernbane, osv.Logistik behov for at afhente varen.

5. Hurtig: Jiangsu, Zhejiang og Shanghai-området første vægt 6 yuan / kg, fortsatte vægt pr kg 1.0 yuan .Til rådighed den næste dag, andre provinser og byer 10 yuan /kg, Fjerntliggende områder 15 Startende fra RMB/kg, kan det være leveret inden for 2-5 arbejdsdage.

Tags: android-boks i bil, ventilator motor, motor vtv, motor ovn, for mikrobølgeovn motor, motor print, børn med høj hæl, AC-Motor, ac induktionsmotor, 400kv motor.


( 0 Bedømmelse )

Antal