15 ml Briller med Anti Tåge Spray Sikre Holdbare Briller Gennemsigtig Linse Beskyttelse Agent Nano Produkter

kr26.59


15 ml Briller med Anti Tåge Spray Sikre Holdbare Briller Gennemsigtig Linse Beskyttelse Agent Nano Produkter

Bullet Punkter: 1、Sikkert at Bruge: anti-dug spray vedtager langvarige ikke giftig formel for sikker at bruge.

2、Sørg for, at Sikkerhed: beskyttelsesbriller og maske anti-fog gennemsigtig agent for alle linser (herunder recept briller, solbriller, paintball masker, snorkler masker, svømning briller, kamera, linser, dykning masker, syn, Briller, kikkerter, beskyttelsesbriller, ski-masker og snowboard masker.

3、Holdbar Lens Cleaner: Den gennemsigtige anti-dug spray er egnet til en bredere vifte af programmer eller dyrere optiske komponenter.Udstyret med en fin tåge, sprøjte, spray er perfekt til enhver type af linse (En perfekte agent til briller, anti-tåge for briller, fuld ansigtsmaske, skjolde og kikkert).

4、Nem at Bruge: Spray en lille mængde på objektivet, og tør den af med fingrene, indtil det er helt tørt (svarende til den voks på maling), og derefter tørres af med en mikrofiber eller bomuld klud.For dette produkt til at arbejde mest effektivt, det skal genanvendes alle tre til fem dage, eller hver gang linsen renses.Jo flere gange du bruger, jo bedre.

5、Anvendes i Forskellige Scener: spray agent er egnet til goggles, svømning briller, hjelme osv.

Specifikationer: Navn: anti-fog beskyttelsesbriller, svømning beskyttelsesbriller, hjelm

Funktioner: nano produkter

Indhold: 15 ml

Packing Liste:

Anti-fog Agent * 1

1.vi vil sende varer indenfor 2-5 dage efter betaling er bekræftet af platform(arbejdsdage ferie sæsoner).

2.forsendelsen af Kina Post, der er Registreret luftpost for mindre end 2 kg varer i 15-25 arbejdsdage , hvis du har brug for varen hurtigst muligt ,bedes vælge kommercielle hurtig forsendelse.

3.når du får vist de elementer, du bestilte,skal du kontrollere den grundigt i 24 timer.

4.hvis du ikke modtager de varer, når de levere tid kommer igen , skal du ikke bekymre dig , kan du komme til den oprindelige post office tjek det eller kontakt os først , vi vil hjælpe dig med at løse det .

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder, at vi kan.

2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køberen tilbagebetaling.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

3. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter

4. Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

2. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

3. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

4. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: anti tåge soray briller, huohou kniv, anti tåge tør, joker spray, mini-værdiboks-wallet, E13, dropship-center, plast poker kort, haven skovl, multi værktøj.


( 3 Bedømmelse )

Antal