8 Kanal DX8 DSMX Sender-Modtager Kit 2,4 GHz 3.5-9,6 V AR8000 Modtager Stik Med Satellit-Støtte til RC Bil

kr164.27


Specifikation:

Brand nye

Type: AR8000 Modtager

Længde: Ca. 34.3 mm/1.35 tommer

Bredde: Ca. 32.3 mm/1.27 tommer

Højde: Ca. 11.4 mm/0.45 tommer

Kanaler: 8

Graduering: DSM2DSMX

Bånd: 2.4 GHz

Spænding Range: 3,5–9.6

Den hyppighed, metode:

Trin 1. Sæt frekvens stikket i modtageren BINDE kanal, batteriet (eller tænd for power supply) i alle andre uudnyttede kanal, så det interne modtager og eksterne modtager LED lys blinker tilstand.

Trin 2. Senderen indstille status for hver kanal (til beskyttelse af staten, når den er ude af kontrol, i almindelighed, den laveste gas), hold fjernbetjeningen på kodenøgle (lys), og åbne senderen magt, (preset alle-kanal beskyttelse her)

Trin 3. På dette punkt er det indre modtageren LED-lys hurtigt fra flash til at bremse flash, inden for et par sekunder modtageren og ekstern modtager LED-lys til lys, LED lys er altid tændt, når den frekvens, komplet

Trin 4. Fjern BINDE interface på linje kode, re-power den normale drift af kanalen.

Pakke Inkluderet:

1 * AR8000 Modtager

Bemærk:

Den nye modtager kun behøver at frekvens gang, efter succesen med den frekvens, skal du bruge den frekvens linje for at fjerne

Venligst tillade mindre afvigelser på grund af manuel måling.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Tags: 9.6 v batteri, linux digital satellit-receiver, energy hd, dsmx, 41mhz, ramme rc, imax 10, senderen spektrum, spektrum dx8 salg, satellit-dsmx.


( 2 Bedømmelse )

Antal