Militære stil jakke mænd bomuld tyske hær ensartet beklædning casual taktiske blazer mandlige mode multi lommer lynlås patchwork

kr207.79


Tjek din normalt bukser med dette diagram

ASIEN STØRRELSE ER MINDRE ASIEN STØRRELSE BRYST, SKULDER ÆRME LÆNGDE CM TOMMER CM TOMMER CM TOMMER CM TOMMER M 100 39.37 45 17.72 60 23.62 72 28.35 L 104 40.94 46 18.11 ER 61 24.02 73 28.74 XL 108 42.52 47 18.50 62 24.41 74 29.13 2XL 112 44.09 48 18.90 63 24.80 75 29.53 3XL 116 45.67 49 19.29 64 25.20 76 29.92 4XL 120 47.24 50 19.69 65 25.59 77 30.31 Påmindelse: Størrelse tabel data, der er resultatet af manuel flisebelægning målinger.butik:640002

Temperatur, fleksibilitet, personlig målemetoder og andre forskellige forhold, vil medføre, 1-3cm fejl!

1: du bedes Venligst udfylde korrekt modtageradresse oplysninger:

Komplette, nøjagtige oplysninger om modtager vil hjælpe med at få pakken til din adresse, mere hurtigt.Den komplette adresse oplysninger skal indeholde følgende oplysninger:

Modtagerens navn: (Skal bruge navnet på officielle dokument)

modtagerens adresse:

Vejnavn , husnummer (lejlighed), navnet på den bydel

Byens Navn:

Stat eller provins navn:

Land:

POSTNUMMER:

Hvis du har brug for at ændre din adresse, kan du lad os vide, inden for 24 timer efter at gøre din betaling, og vil ikke acceptere ændringen land!

2:shipping og tid:

a):Vi sender alle pakker kan spores

b):Normalt tager det 15-45 dage til at ankomme i de fleste lande, afhængigt af landet.Hvis du har brug for en hurtigere service, bedes du kontakte vores kundeservice!

Hvis du ikke modtager din pakke til 60 dage(brasilien:90 dage), vil vi refundere din betaling fuldt ud eller sende det tilbage til dig.Du vil ikke have nogen tab!

3:Størrelsen information:

Vores er størrelsen af Kina , vi alle kender, at Kina ' s størrelse er kaotisk, så købere, skal du omhyggeligt kontrollere størrelsen af information før køb, kan alle oplysninger om størrelsen er korrekt, er målt ved fysiske størrelse oplysninger, købere, hvordan at Vælge den rigtige størrelse?Bemærk at måle dine sædvanlige bære tøj, data, oplysninger, derefter henvise til størrelsen af oplysninger, vælg din størrelse og lignende til vores størrelse! 4:Kommunikation:

Vi arbejder 12 timer i døgnet (undtagen weekender og helligdage),Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os og vi vil besvare din forespørgsel inden for 1-12 timer .Vi vil holde styr på status for hver pakke i løbet af udførelsen af ordren.Vi vil kontakte dig, hvis din pakke ankommer til det lokale område.Hvis du ikke har modtaget pakken, vil vi kontakte dig.Du bedes holde sig i kontakt med os!

5:Efter-salg service:

Hvis du ikke har modtaget pakken, eller du har modtaget det produkt, der har problemet, bedes du kontakte os, vil vi gøre vores bedste for at løse dit problem, så du er tilfreds!Efterlad ikke en negativ feedbooks før du kontakter os. 6:Feedbooks:

Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os det fulde fem stjerner af den positive feedbooks! 7:Told -:

Alle ordrer takster vil være ansvarlig for køber 1. Hvis du har brug for flere krav, skal du kontakte vores kundeservice!

For yderligere spørgsmål, bedes du kontakte OS!

Betaling

Vores køberbeskyttelse Kun beskytter betalingsmetoder på Bhfinansogleasing.dk som nedenfor:

Kunden Beskyttelse

1:Hvis din pakke ikke ankommet 60 dage efter vi sendte den (Brasilien: 90 dage), vil vi refundere dig det fulde beløb.Hvis du er villig til at vente, bedes du kontakte os for at udvide din ordre beskyttelse periode.

2:Hvis der er et problem med vores produkter, bedes du kontakte os i tide, og vi vil aktivt med at løse dit problem.

Størrelsen af forskellen

Vores størrelse er Kinesiske størrelse, det er forskelligt fra dit land, så sørg for at kontrollere størrelsen oplysninger omhyggeligt, eller du kan kontakte os til enhver tid.Vær venlig ikke at måle de dele af kroppen for at sammenligne data.At måle de dele af kroppen, vil forårsage en masse fejl.red chi tang Bemærk måle plaid måling, som du normalt slid i passende tøj.

Giv os 5 stjerner Positiv feedback, når du har modtaget produkter og lovethem,Det er meget vigtigt for os.Tak skal du have.

Feedback

Før du forlader en Neutral eller negativ feedback,bedes du give os mulighed for at løse dit problem.Vi tror på, at alle tvister kan afgøres ved gensidig aftale.

Vi vil gøre ethvert forsøg på at løse problemet.Tak skal du have.

Om Salgspriser

Vores butik dækker ikke moms, told eller skat,når told forekommer i at købe land, og køber skal foretage alle betalinger i henhold til forskelle i forskellige landes regler.Vores salgs priserne inkluderer ikke skatter og afgifter.

Om Farve, Forskelle

Alle billeder af produkter, der vises på web side er taget af professionel fotografering hold med professionel fotografering apparater.På grund af påvirkninger af optagestedet,miljø og den lyskilde,taget billeder, som er afveget fra det reelle produkt i farve.I den sene fase,billederne er justeret i forhold til produkter real farver,forsøger at genoprette produkter oprindelige farver.Bortset fra farverne, de produkter, de andre dele er vist trofast.

Men alles opfattelse i retning af farver varierer, og der eksisterer farve variation mellem de forskellige skærme, problemet med farve forskel, som ikke kan måles eller undgås ved hjælp af de faste elementer.Tak for din forståelse.De produkter, farver er omfattet af de af de modtagne produkter.

Om Logistik

For ordrer, som du har betalt for med succes, vil vi levere varer inden 24 timer så hurtigt som muligt.Om lovpligtig Kinesiske helligdage, kan leveringstiden blive forsinket.Hvis du er køb online i et fremmed land og ikke kan vente til den lange logistik, transport, skal du ikke gøre ordrer, og dermed undgå unødvendige tab for begge.Hvis du insisterer på at gøre ordrer, skal du ikke ansøge om refusion eller klager, og i vil.Undskyld os ulejligheden.

Tags: jakke taktik, xaomi en, grå army jakke mænd, blazer skulder, m65 jakke, tyskland uniform, jakke mand, militære rock stil jakker, blok patchwork jakke, m65.


( 2 Bedømmelse )

Antal