Smart Digital Ur Mænd Til Kvinder Med Bluetooth-Ring Påmindelse Remote Camera Pulsmåling Sport Wirstwatch 2020 Jul

kr71.22


Funktioner:

1. Bare klik på sync til armbånd, og når du vender dit håndled, vil displayet lyser op, håndfri betjening af mobiltelefoner med trådløs teknologi.

2. Multi-funktion: vibration alarm, opkald vises, indholdet af beskeden vises, forebyggelse af tab, stillesiddende meddelelse funktion, søvn kvalitet, overvågning, alarm cyklus.

3. Vandtæt design: gennem gentagne slid ved høje temperaturer miljø test, drop test og koldt vand nedsænkning i vand, kan det sikre, gratis slid på ethvert sted.

Beskrivelse:

Lavere strømforbrug, og med USB kabel for opladning for at sikre længere levetid, at blive så mini og lys-vægt, er dette produkt ikke tage meget plads og kan nemt tages væk.

Specifikationer:

Farve: sort, blå, pink (Valgfrit)

Armbånd størrelse: 250mm * 20mm * 3.3 mm

Dimensioner: 48mm * 42mm * 11,5 mm

Skærm Størrelse: 1,3 TFT

Opløsning: 240 * 240

Kontakt form: Fuld touch-skærm

Topdæksel: 2.5 D hærdet glas

Krop: ABS

Lås: Zink legering (vakuum belægning)

Rem: r22mm to farve flydende silikone rem

G-sensor: 3-akse mc3631

System version: Android 4.4 eller mere

Opladning metode: Clip opladning

Vandtæt niveau: IP67

Pakke Inkluderet:

1 * smart armbånd

1 * instruktion

1 * oplader

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Feedback-1.Vi er afhængige af vores Bhfinansogleasing.dk omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes,og Derfor er din feedback er meget vigtig for os,bedes du forlade god feedback til os, hvis du får tilfredse med vores varer og service. 2.hvis du har nogle spørgsmål, eller spørgsmål om din ordre,bedes du kontakte os i stedet for at give negetive feedback og tvist,vil vi svare dig så hurtigt som muligt, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,. 3.Vi bekymrer os om vores værdsatte kunder,og vil altid prøve at hjælpe dig.

Tags: smartwatch, dt88 pro smartwatch, hjem smart, smart ur til kvinder, amazfit os, se, lige smartwatch kvinder, hs6620d smart ur, mænd ser, fitbit se.


( 0 Bedømmelse )

Antal