Elektronisk Cigaret Aspire K4 Vape Pen E Cig Starter Kit med Cleito Tank og 2000mah Indbygget Batteri Sort Pink Farver

kr170.13


Elektronisk Cigaret Aspire K4 Vape Pen E Cig Starter Kit med 3,5 ML Cleito Tank og 2000mah Indbygget Batteri Sort Pink Farver

Beskrivelse af Aspire K4 Hurtig startpakke:

K4 Quick Starter Kit med Aspire funktioner a2000mah genopladelige K4 batteri og en 3,5 ml K4 tank med 0.27 ohm Cleito Claptonreplaceable spole hoved.Den bærbare K4 starter kit vil være en økonomisk andconvenient valg for dig.Med Cleito Clapton spole, K4 starter kit canproduce enorme damp.

Specifikationer Aspire K4 Quick Starter Kit: K4 Tank Delrin dryp tip til varmeafledning Fås i sort og Sølv 3,5 ml kapacitet K4 2000mah Batteri kapacitet Fås i sort og pink

Carbon Fiber

Pakke med Aspire K4 Hurtig startpakke: 1 x K4 tank 3,5 ml (0.27 ohm pre-installeret) 1 x K4 2000mAh batteri 1 x Udskiftning forstøver spole 0.27 ohm

1 x Micro USB-kabel

ASPIRE NY KONTROL SYSTEM

For at sikre kvaliteten af vores produkter og for at beskytte rettigheder af vores kunder, Aspire har indført en ny og forbedret 3 trin produkt kontrol system.Det består af en ny 3D-hologram sygere at få vist word-ÆGTE i forskellige størrelser afhængigt af den måde, det er vist en QR-kode, der tager kunden direkte til vores hjemmeside med det formål at kontrollere den tredje fase, skrab panel, der afslører verifikation af kode, der skal anvendes i verifikationsprocessen.

Denne nye sticker vil blive placeret på alle nye produkter, der frigives i fremtiden.Vi vil selvfølgelig stadig har de eksisterende produkter på markedet, der bærer vores nuværende kontrol klistermærker, disse er stadig gældende, og vil stadig være i stand til at blive kontrolleret på vores hjemmeside som sædvanlig.Vi opfordrer alle vores kunder til at scanne QR-koder til at besøge hjemmesiden, efterhånden som de bliver tilgængelige på vores nye produkter, og til at fortsætte med at bruge den eksisterende klistermærker til at kontrollere ægtheden af deres køb.Det er vigtigt, at kunderne bruger både de gamle klistermærker og de nye QR-kode baseret klistermærker, som de bliver tilgængelige som vores after sales politik er kun gyldig på ægte original Aspire produkter.Vi vil derfor opfordre vores kunder til at købe kun fra en autoriseret Aspire kilde.

1.Sikker betalingsmetode

Vi understøtter følgende betalingsmetoder(Visa/MasterCard/QIWI/WebMoney/Paypal/CrediCard) og så videre)

2.Vi støtter annullering, før forsendelse.

Hvis du har ændret mening og ønsker ikke denne ordre,kan du annullere det med den begrundelse,"jeg ønsker ikke dette for"

3.Hurtig levere og spore shipping metode.

Normalt sender vi pakken inden for 2 arbejdsdage og vi anvender anbefalet Post, Luftpost.Normalt vil ankomme i 15-45 dage.

4.Levering Til Tiden

Hvis du ikke har modtaget pakken, efter 60 dage,kan vi fuld refundering.

5.Støtte Tilbagevenden&Refusion

Hvis du har bestilt forkert vare, eller du ikke ønsker produktet, når der modtages(indenfor 7 dage efter, du har modtaget),kan du vende tilbage til os, før du bruger(vær venlig ikke at ødelægge den emballage)og sørg for, at varerne vil vende tilbage til os i god stand.Når vi har modtaget pakken og kontrolleret, ingen problemer,vil vi refundere.

6.Kvalitetssikring

Vi har 3 måneders garanti for kit og mod.Hvis der er nogen problemer med kvaliteten,bedes du sende besked af følgende infortion:1.Ordre nummer 2.Foto af produktet batch-kode,bar-afstå og sikkerheds-kode på emballagen.3.Klart, foto eller video, som kan vise, at problemet klart.

Vær venlig ikke at åbne tvist mod os i første omgang,vi er altid villige til at løse de problemer, venligt og effektivt.

FAQ 1.Om Batteri, Fordi batteriet ikke kan levere så normalt vores kits omfatter ikke 18650 batteri,skal du købe batteriet i dit lokale marked.Men nogle kits har indbygget batteri. 2.Om Levering Norwally vi har Singapore Post,e-Pakke og DHL for dit valg.Stillingen er gratis fragt, men har brug for omkring 15-35 dage kan ankomme.I boom sæson nogle pakke kan være en forsinkelse i transport,i dette tilfælde kan du bede os om at forlænge køberbeskyttelse Tid. 3.Om Erklære, At sørg for, at kunder kan få de varer, glat,vi normalt erklære, om Telefonen Tilfælde/Tilbehør(ikke nævne e cigs) for anount USD 5-20,hvis du har specielle ønsker kan du efterlade os en besked.

Hvordan til at undgå utæt 1.Holde forstøver oprejst, ikke lægge ned, sidelæns.Når batteriet oplades,skal du fjerne den forstøver og holde det oprejst. 2.Vær venlig at slukke for luftstrømmen hul, når genopfyldning,må ikke fylde væske til spolen centrale plads. 3.Kontrollér tætning af forstøveren,at sørge for, at pakningen er i god stand.Og kontrollere alle dele sørg for, at de er strammet. 4.Vent 5 minutter efter at påfylde væske,eller spolen vil brænde.Når spolen brændt,kan forårsage utæt. 5.Venligst ind i glasset,selv meget små crack kan forårsage utæt. 6.Forsøg ikke at åbne topdækslet for lang tid,på grund af lufttrykket årsager, kan forårsage utæt. 7.Før du kan vape,skal du kontrollere, om forstøvning kerne er strammet med forstøver base.Hvis de ikke er strammet,væsken kan sive fra luftstrømmen huller. 8.Bemærk bemærkes, at de få kondensat omkring luftstrømmen huller er normalt,bare nødt til at rense det og ikke påvirke den normale brug.

Vedligeholdelse af forstøvning core 1.Forstøver kernen er let hjælpematerialer,vi normalt foreslå dig at skifte coil hver en eller to uger.Hvis du bruger spolen for lange, vil forårsage likvide at flyde ud af basen. 2.Når du påfylde væske, ikke vape på én gang,spolen kan brænde.Du bedes holde Forstøver oprejst for 5 minutter, og så du kan vape. 3.Når du genopfyldning af væske,skal du holde i tankerne, må ikke fylde væske til spolen centrale plads,hvis du fyldes, skal du rengøre det med det samme,ellers kan du suge væske i munden eller væske vil lække ud. 4.Bemærk påfylde væske, hvis væske er mindre end 10%, eller den resterende røg, vil flyde ned med toppen af forstøvning hoved og bunden af mundstykket. 5.Husk på:Forstøver Kernen ikke kan rengøres med vand. 6.Hvis Mod viser Atmizer Lave og kan vape, check venligst hvis der er væske mellem Atomizer kerne og Forstøver Base,skal du rengøre den flydende omhyggeligt, og prøv derefter igen.

Tags: disponibel vaper, mi elektronisk cigaret, mod, pockex, baby næse, vape, kant kit, cigarette cigarettes, mod vape, mænd cigaretter.


( 1 Bedømmelse )

Antal