AC Adapter Oplader til Sony HDR-CX300, CX320, CX330,CX360V, CX380, CX390, CX410V, CX430V, CX580V, CX900 Handycam Camcorderen

kr47.81


Du skal Bemærkes, at dette Emne er af Flere pakker Valg, Vil Vi sende Pakken til Dig, Efter dit Valg.Bemærk C hoose C arefully.

Nedenfor Kan Du se en Specifikation af AC-Strømforsyning Oplader og Batteri Oplader:

AC Power Adapteren er Designet til at Levere Uafbrudt Strøm til Dit Kamera eller Videokamera, Men kan Ikke Oplade Batteriet.

Erstatte En Del Nummer:

Sony AC-L20, AC-L20A

Sony AC-L25, AC-L25A, AC-L25B, AC-L25C

Sony AC-L200, AC-L200B, AC-L200C, AC-L200D

Dette kit Giver dig mulighed for at styrke din Kameraet fra en Stikkontakt.Nyttigt for en Lang Studio Skud uden Behov for Løbende at Udskifte og Genoplade Flere Batterier

AC Power Adapteren er Designet til at Levere Uafbrudt Strøm til Dit Kamera, mens du Henter Billeder til Din Computer, for Forlænget Arbejde i et Studie, eller Mens du Ser Billeder, mens det er Tilsluttet til Dit TV eller VCR.

100% new Høj Kvalitet Generisk (Ikke-OEM), AC strømadapter

100% Kompatibilitet med den Oprindelige

AC 100 til 240 Volt - Brug din Enhed hvor som Helst i Verden

På verdensplan indgangsspænding: AC 100-240V, 50/60Hz

Output: DC 8.4 V 1.7

1-Års Garanti, CE og Kina CCC Certificeret

Tilstand : Brand New

Beskyttelse: Forhindrer Overopladning og kortslutning Beskyttelse.

Pakken Indeholder:

1x AC Power Adapteren Oplader

1 x "US/EU/AU/UK" Netledningen Kabel (Vi vil sende dig et stik, afhængigt af land)

Skridt: Forberedelse strømforsyning

1 Åbn DC IN-stik-Dækslet, og Tilslut AC Power Adapteren, som Følger med din Camcorder til DC IN-stikket med Plug Mærke Vender opad.

2 Forbind Netledningen til vekselstrømsadapteren.

3 Tilslut Netledningen til en Stikkontakt i Væggen.

Hvis du ikke er Tilfreds med det Produkt,Du Kan altid komme i Kontakt med os,vil Vi Refundere Hele Penge eller Sende en ny som Erstatning til dig.

USB Power Adapter er Designet til at Levere Uafbrudt Strøm til Dit Kamera eller Videokamera, Men kan Ikke Oplade Batteriet.Erstatter Sony AC-L20, AC-L20A, AC-L25, AC-L25A, AC-L25B, AC-L25C, AC-L200, AC-L200B, AC-L200C, AC-L200D, AC-strømadapter.Dette kit Giver dig mulighed for at Magten dit Kamera fra en USB-Port .Nyttigt for Langvarige Studie eller Udendørs Skud uden Behov for Løbende at Udskifte og Genoplade Flere Batterier Vores Unikke Design-Adapter er Virkelig Handy og Praktisk for at Gøre en Lang Tid Optagelse, Når du Rejser eller Udendørs., den Kan Holdes i forbindelse med Nødsituationer og Forberede sig til dig selv, Dele den med dine Partnere, Familier, Kærester, Sørg for at du Aldrig går Glip af Dyrebare Øjeblikke.

For at Gøre Din Camcorder til at Fungere Bedre, skal Du bruge 5V 2A(output) USB-Port.Kan Oplades Med en USB-Oplader, Bil Oplader, Eksternt Batteri eller andre Enheder Med USB-Port (5V, 2A-4A), Giver Dig Flere Muligheder

Fremhævede med Over-Opladning, Korte-Kredsløb, Høj Temperatur, og overspændingsbeskyttelse.

USB Power Input: 5V, 2A-4A (Mindst 2A Nuværende,Op til 4A, hvis det er nødvendigt);Output: DC 7.6 V-8.4 V, Alle Kabel Længde: 150CM; Tilslut Direkte til Power Bank og Du Behøver ikke at Bekymre dig om at Løbe Tør for Batteri Mere.

Direkte Forbindelse til en Power Bank til at Give Dit Videokamera Stabilt Magt.Let og Transportabel, Som er Designet til Tilslutning af Mobile Power Suppy Når Langvarige Studie eller Udendørs Skud Uden at Skulle Bekymre sig Om at Afbryde Fotografering.

Pakken Indeholder:

1x USB Power Adapter Oplader

Beskrivelse:

1. DC-Drev ikke kun Kan Spille den Rolle, Power Adapter, men kan Slso Effektivt at Undertrykke Harmoniske Strømme.

2. Høj Kvalitet Chips, DC Inverter omdannelseseffektivitet.

3. God Stabilitet, Høj Udgangsstrøm Lavt Statisk Nuværende.

4. Kan Oplades Med en USB-Oplader, Bil Oplader, Eksternt Batteri eller andre Enheder Med USB-Port, Giver Dig Flere Muligheder

5. DC Transmission kabel-Forbindelse til Digitalt Kamera Strømforsyning, Mobile Power: 5000-30000 Ma, Svarende til en Række af Kameraer Nyt Batteri, Når du Tænder for Flash til et Fotografi eller en Video, Levere Uafbrudt Strøm.Forbedrer Stabiliteten af Kameraet Arbejde.

Bemærk:

1. For at Gøre dit Kamera Fungerer Bedst, brug af Høj Kvalitet for at Flytte Strømforsyning, Mobile Power Behov til Udgang 5 v 2/4A Nuværende.Når strømforsyningen eller Nuværende er Utilstrækkelig, Kan Du ikke Skyde Ud, Vælg Venligst Mindst et Bedre Nuværende.

2. Den Mobile Strømforsyning har Automatisk til Dvaletilstand, og Lukker.

3. Brug ikke Computeren, USB, Fordi den Computer, USB 2.0 Output-Spændingen er for det Meste 5v, Men den Nuværende er Mindre end 500mA Strøm.

4. Brug Kameraet til en Lang Gang, Sæt Dit Kamera Standby-Tid til den Længste Standby-Tid, Hvis du ikke er Tilfreds med det Produkt,Du Kan altid komme i Kontakt med os,vil Vi Refundere Hele Penge eller Sende en ny som Erstatning til dig.

Micro USB Batteri Oplader 1. Micro Input: DC 5V

2. Output: DC8.4V, 400-600 ma; For 7.0 V-7.4 V Lithium-ion-Kamera Batteri Pack

3. - Certificering: CE og Rohs

4. Størrelse: 85 x 48 x 20 mm

5. 20mm Ultra Slim Design, Præfekten for Rejse og Brug i Hjemmet, Bærbare og Nem at Bære.

6. Konstant Strøm Kontrol for at Forhindre Over-Spænding, Over-Opladning, kortslutnings-Beskyttelse.

7. Kan Oplades Med en USB-Oplader, Bil Oplader, Eksternt Batteri eller andre Enheder Med USB-Port, Giver Dig Flere Muligheder

8. Med LED-Indikator, der Viser Batteri Status.Når batteriet Oplades,vil LED-Indikatoren vil Vise Rødt, Når Fuldt Opladet, lyser LED-Indikatoren bliver Grøn.

9. Vægt: 30G Pakken Indeholder:

1x USB Enkelt Oplader (Uden Batteri)

1x Mikro-USB-Kabel

AC Væg + DC Bil Batteri Oplader Kit

Input: AC 100 v-240 v, Max150mA, 50/60Hz.

Output: DC4.2 V, 600 mA; For 7.0 V-7.4 V Lithium-ion-Kamera Batteri Pack

AC 100V-240V - Oplade Dit Kamera / Videokamera Batteri Overalt i Verden.

12V DC Bil Oplader Oplade Batteriet i Din Bil

Tags: android-tablet til sim-kortet, g09, evic, 1 til 2 usb, adapter til sony hdr, sko kvinder, strandsand skovl, pink wrap, volt oplader, flex kabel til sony video kamera.


( 0 Bedømmelse )

Antal