Boston Terrier jeg er Ikke Træt Væggen Kroge Kreative Dejlige Hund Silihouette Dekorative Bøjle Unik Gave Til Hunden Elsker

kr70.43


Boston Terrier Væggen Kroge

Løse dette på væggen af din indgangen, og det er sikkert fange opmærksomhed af gæsterne ind, der vil være fuld af smil og roser.En væg krog med et iøjnefaldende tegn er noget, bare perfekt til gangen.Denne her er lavet af god kvalitet sort træ, 3mm tyk og vil vare i pæn stand i lang tid.Den er udstyret med fem kroge af metal.Brug disse kroge til at hænge nøgler, frakker, sling bags eller klud poser.Så godt skåret, det er sikker på at gøre væggene det er monteret på fængslende.

Lys i vægt, denne mur krogen er nem at lave.Du kan også ordne det i din stue, soveværelse eller bad område.Det er en fin accent til lake lodge og friluftsmenneske indretning, og er stor som en housewarming gave!Så, for dette til dit hjem snart.

Foranstaltninger 11.8" bred . 5 montering boret huller til montering.

5 Kroge i prisen, men monteringsdele værktøjer ikke inkluderet i prisen.

Bemærk venligst: rack bestyrelsen er håndlavet af 3mm sort lind,IKKE-jern metal.Men stadig stærk nok til at støtte omkring 20 pund (9 kg) i vægt.

Tags: kirsebær frugt fjerne, boston terrier, bøjle i træ, chihuahua nøglering, climber væggen, bulldog døren, dog halskæde i rustfrit stål, vibrat, klar bøjle, bøjle pet.


( 1 Bedømmelse )

Antal