Synet Nøjagtig Observation Enhed Til Billard Billard Seværdigheder Billardbord Laser Seværdigheder Billard Træning Udstyr

kr64.86


Bullet Punkter: 1、Klart Sigte Position: Korrekt billard position, nøjagtighed uddannelse og ekstra sekunder.De venstre og højre øjne producere to forskellige billeder ind i hjernen, hvilket kan forårsage tolerance.Infrarød spotte, klar til formål position og fjerne visuelle tolerance, hjælpe udøveren til at etablere korrekte rettet mod vaner og metoder.

2、Ikke Mere Underperformer: Ikke mere underperformer på bolden-n-tabellen spil som pool, billard længere!

3、Dække Alle Mulige vinkler: Perfekt ramme stødballen hver gang med dette , kan du dække alle mulige vinkler og længden af skud!Endnu bedre, er den infrarøde er designet til at trække en linje op i tabellen også, så lige skud vil være en doddle.

4、Observere Subtile Forskel: Du kan ikke overholde de subtile forskelle i hvert billede, men virkningen på bolden er forskellige.Når bolden er knyttet til den infrarøde syn, alle de mindre tolerance i dit sving, afspejles i det infrarøde.Lader dig se den forkerte handling, at du tidligere har ignored.By praktiserende armen handling, maskinen er generelt præcis, ikke længere er et spil og lykke!

5、Sådan Bruger: Ved at placere en cross-hair på bolden, hvor køen er rettet, vil du aldrig knalde et skud igen!Forbedre dit spil med det.

Funktioner: 1. Fjerne Visual Tolerancer: De venstre og højre øjne producere to forskellige billeder, der kommer ind i hjernen og producere tolerance, klar til formål position, hjælpe praktiserende læger til at etablere den rigtige rettet mod vaner og måder.

2. Forstå princippet.Med henblik kort, forskellige vinkler, hvilket gør at bolden ramte stilling mere klar.

3. Korrekt Slagtilfælde Handling: den Korrekte handling af den hvide streg.Du kan ikke observere den subtile forskel i handling.Effekten på bolden er forskellige.Når køen er knyttet til den infrarøde syn, alle de subtile afvigelser du øve afspejles af infrarødt lys.Lader dig se den forkerte handling, at du tidligere har ignoreret.Praksis at gøre cue bevægelse mere standard.

Specifikationer:

Navn: Billard Infrarødt Syn

Materiale: ABS

Skib, uden batteri

Batteri model: 14250 genopladeligt batteri (kunden skal forberede sig på batteriet, uden at batteriet)

Vægt: ca 95g

Packing Liste:

Billard Infrarøde Syn*1

Bemærk:

På grund af problemer med lyseffekter og vinkler, der vil være visse tolerancer, der er i produktet, bedes du forstår.

Tags: 3d pool tapet, laser pointer, billard praksis, billede billardbord, laser, cue værktøj, svømning i pool, herre laser jolle, snooker cue, zoid.


( 0 Bedømmelse )

Antal