15pcs 50 cm jordbær tørrede buketter dekoreret med friske DIY blomster er egnet til tabel bryllup fotografi, boligindretning

kr16.14


Produkt detaljer Farven på billedet er kun til reference, som alle er underlagt den faktiske produkt Navn: tørrede blomster af jordbær frugt Materiale: grene Farve: som vist i figur Specifikationer: den samlede længde er ca 50 cm Vægt: ca 40g/bundt Mængde: 15 frugter Tips: 1. Tørrede blomster, der vokser naturligt, og de specifikationer, der er ikke så ensartet.Vær opmærksom på, inden køb! 2. Tørrede blomster er meget skrøbelige.Det anbefales at være forsigtig, når du udpakker og udpakning af buketter, for ikke at bryde blomster.Tørrede blomster, der er specielle varer.Når der sælges, vil de ikke blive returneret, hvis det ikke er det problem med kvaliteten af de produkter, der i sig selv!

Tags: dri-blomst, buket håndtag, eyhnic bryllup blomst, artifici blomst, bomuld blomst, tørrede sorte svampe, stængler bevarede blomster, bryllup dekoration telt, kurv rattan, brude blomster.


( 3 Bedømmelse )

Antal