Special tilbud!!! Sjældne naturlige sten og mineraler lilla korund helbredende krystaller uslebne smykkesten prøven til fremstilling af smykker

kr103.87


naturlig korund lilla

materiale:naturlig korund lilla

veje:100g

package: vil være fyldt med boble inde og sikkerhed uden pose

Produkter indeholder ren, naturlig energi, samt en betænksom gave til helbredelse af kroppen og give væk til venner og familie.

Bemærk:

Form hvert stykke er forskellige, vil vi levere varer tilfældigt, men vi vil vælge den bedste til at sende til dig, tak for din tillid og forståelse.Afhængigt af størrelsen af palm og Vinkel at skyde, vil der være en fejl af størrelsen.Bemærk se oplysninger om produktets vægt.Tak!

Opmærksomhed

1# Alle elementer er skudt i naturligt lys.Som det er kendt af alle, hver natursten har sine egne karakteristika, og der er ingen præcis samme eksistens.Du har ikke noget imod, hvis de produkter, du modtager, er forskellige fra dem der er vist i billedet.

2# Internationale Købere bemærk venligst, told, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Forsendelse

1# Vi vil levere varen inden for 3 dage efter din betaling.Du bedes venligst bekræfte din leveringsadresse, så i løbet af denne periode.

2# Vare vil blive afsendt fra Kina Post med Standard International Shipping (med tracking nummer).Generelt mellem 10 og 30 dage,nogle lande kan være 30 til 60d ays.

Efter-salg

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, du modtager, bedes du kontakte os i god tid.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet for dig.Vi vil håndtere situationen i henhold til den aktuelle situation for den enkelte.

Feedback

1# er Du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.

2# Hvis du er tilfreds med det produkt, der er modtaget, bedes du venligst give os en positiv kommentar.Din vurdering er den bedste opmuntring for os.Mange tak!

Tags: korund rød, hård sex, korund sten, gem rough, corundum crystal, crystal hård sex, Korund, rubi sten, korund syntetisk, miner.


( 0 Bedømmelse )

Antal