Hukommelse Skum Bil Nakkestøtte Pude Massage Sædet Tilbage Talje Støtte Hals Resten Pude Bil Pude Indvendigt Tilbehør

kr94.57


[xlmodel]-[produkter]-[25309] Mest Populære

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[23917]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[23917]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[8888]

Produkt information :

Navn: Memory Skum Bil Nakkestøtte Pude Massage Sædet Tilbage Talje Støtte Hals Resten Pude Bil Pude Indvendigt Tilbehør

Materiale : PU læder

Fyld : memory skum

Farve :vin rød, beige, sort

Størrelse: stor størrelse: 32*13*42cm, lille størrelse: 25*11*21cm

Funktion:

Det er hukommelse skum, det kan hurtigt blive restaureret til sin oprindelige form efter at være blevet klemt.Blød og behagelig funktioner, i henhold til ergonomisk design, hukommelse deformation effektivt kan forhindre halshvirvelsøjlen og lindre kørsel træthed.

Nye kreative/åndbar komfort /let træthed

Miljømæssige smagløst, ikke-giftige harmløse, lugtfri

Nem demontering, rengøring

[xlmodel]-[photo]-[0000] Fotos Liste

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[22778] servicevilkår

Dette er meget populært og moderigtigt design, som vi tror du vil elske det meget.

Min ordre er 1pc,hvis du har en stor ordre,bedes du venligst fortælle os,at vi kunne gøre og engros drop shipping.

Vi vil sende det til dig som "gave" og skrive "5usd eller 10usd" værdi på pakken,så du behøver ikke at betale for skatter og afgifter.

Vi vil sende det til dig inden for 3~5 arbejdsdage, hvis det ikke er på lager,vil vi kontakte dig i god tid,så du kan ændre det til en anden stil eller annullere ordren.

Hvis du får pakken,skal du kontrollere det og give os 5star "fremragende" feedback ,hvis du ikke kan lide det,så fortæl os,vil vi ændre det for dig.

Hvis du har nogen spørgsmål,er du velkommen til at lade os vide,her er alle teamets medlemmer af TOP MODE tak for dit køb igen!Ønsker dig en glad shopping!

Om Forsendelse :

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført .Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land .Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle vigtige skatter.

Om Returnerer:

Du kan returnere varer inden for 15 dage fra din modtagelse af varen, hvis du ikke er tilfreds med den , refunderer Vi dig, når vi får varen.Dog , skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de vendte tilbage , vil køberen være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion .Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage .Før du returnerer varer , bedes du kontakte mig først .

Farve Mismatch

Forskel i farve, måske forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen , belysning , baggrund osv.Pleasekindly forstå det .

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os .Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds withour varer og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester , er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativefeedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Tags: sæde, lænde-støtte, bil polstret sæde, bil hals pude, stol forfængelighed, hukommelse skum autostole, bil pude hals, guitar stol tilbage støtte, bil hovedstøtte, træ massage bil, pude under den tilbage.


( 3 Bedømmelse )

Antal