Sunligoo Naturlig Krystal Penge Træ Feng Shui Krystal Træ Skulptur Figur Healing Gemstone Tree Of Life Ornament Home Decor

kr203.88


For Mere End 100$, Vil først Blive Leveret Frit Ved: DHL / Fedex / UPS / TNT, Uden Ekstra Beregning.

Alle Ordre Sendes Med Tracking NO , Status, der Kan Spores, 15-60 Dage Gyldig Tid For Dig.

80% Ordre Leveret Succesfuldt Inden For 20 Dage, 10% I Løbet Af 35 Dage, Mens 10% Inden For 60 Dage.Ud Af Contol.

Beskrivelse:

[Mængde]---1pc Penge Træ + gaveæske . [Krystal Træ Detaljer]---Height til crystal bonsai træ er ca 5,5"-6.3"/14-16cm, Størrelse, agat skive base er ca 2.76"-3.54"/7-9cm længde og bredde er 4,5-8 mm i tykkelse.Vægt spænder fra 120-180 gram.Antal: 1 stk krystal træ, der kommer med en gaveæske, der er klar til gave. [Håndlavet Penge Træ Skulptur]---træet penge bruger de slebne agat skive som den står, kobbertråd viklet med naturlige tumlede gemstone chips, som blade, en udsøgt krystal tree of life dekoration til hjemmet og kontoret dekoration.BEMÆRK: De penge, grene og blade er foldet til en sikker transport, er du nødt til at arrangere kobbertråd og krystal sten med din kreativitet til at lave en smuk kunst. [Feng Shui Krystal Træ]---Crystal penge træ bringer rigdom, lykke, velstand, succes, og alle gode ting, som er perfekte til at placere i hjemmet, på kontoret og stuen.Livets træ symboliserer familien gennem dens indviklede net af filialer, der viser os den kontinuitet gennem alle generationer.Ideel gave til bedste venner, business-partner, familie, kæreste eller ædelsten samler på Jul, Fødselsdag, Jubilæum, Valentines Dag og mere til at sende dine bedste ønsker. [Energi Healing Krystal Figur]--- der er Stærke og beskyttende sten med høje åndelige vibrationer.Healing krystal træ skulptur er til gavn for meditation og chakra afbalancering.Hjælp til at slippe af med negativ energi fra din krop og miljøet, fremme en sund flow af energi i hele din krop og rum, som er godt for din sundhed og velvære. [Bemærk]---på Grund af karakteren af ædelsten og træerne er hånd indpakket element af vores dygtige arbejdere,størrelser, farver og former af krystal bonsai-træ, skal du modtaget vil være de samme som vist på billedet.Hvis du har spørgsmål eller problemer omkring dit købte produkt, du velkommen til at kontakte os.

Bemærk :

Farven kan variere lidt på grund af den farve kalibrering af hver enkelt skærm.

Natursten Er Alle Forskellige Fra Hinanden.

Håndarbejde Måle Størrelsen.

Lad Rimelig Fejl.

Tags: quartz tree, modern sculpture articles, insekt fælde, feng shui figur, feng shui træ, indretning feng shui, feng shui, sculptur, heste, skulptur, feng shui penge træ.


( 1 Bedømmelse )

Antal