Orabird Casual Kvinders Blød Taske i Ægte Læder Mode Crossbody Taske med Stor Kapacitet Tote Messenger Taske Lady

kr459.60


Orabird City Casual Crossbody Taske 9897

Top-zip skoletaske ind i vores samling af varige tilbehør, der er defineret af en funktionel crossbody rem og slouchy taske silhuet.Udformet fra en ny naturlig-grain læder, dette stykke har en ubesværet, afslappet udseende.Bære dette funktionelle, feminint stykke dagligt. 100% Ægte okselæder - Tyk koskind, Meget blød og struktureret.Luksuriøse høj kvalitet koskind.Du har fik, hvad du betaler for.Almindelige ægte læder tykkelse er omkring 1 cm på Bhfinansogleasing.dk, så de er billigere.Vores luksuriøse læder tykkelse er ca 2,5 cm.Brugerdefineret Fugl Mærke Hardware - Retro sort, mere holdbart og brugbart. 2,5 cm bredt og aftagelig bomuld skulder strop til et stærkere og mere holdbare.Indre materiale - sort tyk bomuld for nemmere rengøring af En bomuld støv taske.Størrelse:29cm Bredde* Thickness13.5cm* Height16cm Vejer ca: 740g.

MATERIALER I HØJ KVALITET

Vores tasker er lavet af 100% ægte læder.Hver taske er mesterligt håndlavede, til at se og føles blød og smidig, struktureret, men lette og holdbare.Vi har også investeret kraftigt i en top-kvalitet, sort bomuld foring, at de fleste andre mærker anser for dyrt at bruge.For os, en top-kvalitet produkt begynder med usædvanlige ingredienser.

BYGGERI

Vi beskæftiger en vanskelig inside-out teknik, som kun få fabrikker i verden er i stand til at gøre.

Hvorfor er vores tasker dyrere end andre forhandlere?

De samlede omkostninger for en håndtaske, omkring 50% læder, omkring 30% håndlavet, de resterende 20% er nogle tilbehør (hardware, foring, olie side, osv...) Det første lag af koskind, og det andet lag af koskind er samlet benævnt som ægte læder.Man kan sige, at andre sælgere' håndtasker er også mærket med det første lag af koskind.Hvorfor er det så billigt?Det første lag af koskind er også opdelt i mange kvaliteter, og prisen for hver klasse af læder er mange gange anderledes.Vi kan være stolte af at fortælle, at vores læder priserne er tre gange af andre sælgere.Billige ægte læder: 1. For at gøre omkostningerne meget lave, kun den værste øverste lag koskind i markedet, der kan bruges.Deres tykkelse er meget tynd, overfladen er som et lag af maling, meget lyse (malet og repareret læder), og vigtigst af alt dette læder Dens tæthed er meget lav, dens elastiske holdbarhed er meget dårlig, og den struktur af læder giver et meget billige følelse. 2. Du kan tjekke bagsiden af læder, er der en masse fnug, disse fluffs er meget rodet, tyndt trukket, ikke for stramt. 3. Når du modtager pakken, er ikke bare lugter lidt tung?Kun luksus, høj kvalitet læder, aldrig har denne lugt, de har kun en svag lugt af læder.Kort sagt, der er alt for mange måder at reducere omkostningerne på en taske, men er der billige håndtaske virkelig, hvad du ønsker?I daglig brug, hvad prisen på læder er ikke, hvad du skal tænke over.Spørgsmålet er, hvad du vil, og hvor meget du er villig til at bruge.Så længe de penge, der betales, og de goder, der opnås, møde-forventninger er en god shopping oplevelse.Jeg er stadig overbevist om, at en skat, der fortjener sin regning. (undtagen for luksusbrands) :) Yang

Nogle Tips

Vi forsøger at genskabe den faktiske farve af posen så meget som muligt, men at forskellen i den viste skærm vil medføre, at den farve, som du ser til at være lidt anderledes.Men vores tasker er meget rig på farve og meget smukke, så du skal ikke bekymre dig.De tasker er håndlavet og målt manuelt, så der er en lille afvigelse i størrelse, og størrelsen af hver pose er mere eller mindre forskellige.Håber du forstår, at vores poser er ikke lavet af maskinen.Vi kan ikke garantere, at størrelsen er 6 cm.Og, når du modtager tasken og måle det, det er kun 6 cm.Generelt, garanterer vi, at den pose, du modtager, er af højeste kvalitet og benytter de bedste materialer.Tak for din støtte.))

Tags: ko-mønster print taske, bolsos mujer, fur varm håndtaske, ys håndtaske, big black tote, varsel håndtaske, leder håndtaske dame, ko print taske, sunbird, taske genuin læder.


( 1 Bedømmelse )

Antal