Nye 10,1-tommer ANGS-CTP-101447 Tablet Touch Screen Panel Digitizer Sensor ANGS -CTP-101447 for T-107 Tabletter touch

kr62.36


Ny For ANGS-CTP-101447 Tablet Touch Screen Panel Digitizer Sensor Reparation Udskiftning af Dele

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Alle ordrer vil blive sendt ud efter betaling ankomme på Escrrow!!Ordre på weekend eller ferie vil blive

afsendt mandag eller næste arbejdsdag.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De billeder, der vises, er den faktiske vare,bedes du venligst tjek dine varer grundigt før bestilling.

5. SERVICE transittiden er leveret af transportøren & udelukker weekender & helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 50 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og få tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Da det kodetal, der er opdateret ustabile,Vi kun garantere en, du har modtaget, der vil være kompatible med din tablet, skal Du IKKE købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel / beskrivelse /foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak!

1. Du har 7 dage til at kontakte os & 30 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER !Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger & køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i original emballage, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Bhfinansogleasing.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Hvis alt er OK i denne transation, venligst forlade os fem stjerner positive feedback,og vi vil give dig en god feedback også!

2. Hvis der er nogen problemer, bedes du straks kontakte os, vi vil beskæftige os med det for dig på tid!Undlad venligst velkommen til at efterlade os den negative feedback eller åbne en tvist , tak for forståelse.Ser frem til et langsigtet samarbejde med dig!

BEMÆRK:

For at få rettidig og bedste efter-salg sersive,bedes du venligst prøve dit bedste for at lave nogle video! 1.Hvis du finder boksen brudt eller elementer, der er brudt --- gøre en unpacking video/ eller klare billeder af varer ---kontakt os, så send den video! 2. Hvis du får unworking elementer, bedes du venligst nulstilling eller opdatering efter installation ,hvis der stadig ikke noget brugbart,og derefter foretage en test video ----- kontakt os og sende video

Tags: angs ctp 101350a, offset-plade, lonwalk, mem, dashboard touran, ring, chakra ring, 19 tommer touchscreen, skycom, ford mondeo mk3.


( 1 Bedømmelse )

Antal