Hvordan fungerer et kviklån?

”Hvordan fungerer det attraktive kviklån?” er et spørgsmål, som mange sikkert har stillet sig selv. Kviklån har hjulpet mange med at få råd til det, som de lige står og mangler, eller få betalt de uforudsete udgifter, som pludselig kom sidst på måneden.

SPONSORERET INDHOLD

Kviklån er attraktivt af flere grunde

Kviklånet skal først og fremmest ikke betales tilbage over flere år, da løbetiden oftest er indenfor nogle måneder. Normalt betales der gebyrer og renter af lånet, men dette kan variere efter, om man er førstegangskunde eller ej. Du kan se mere her.

Det gode er, at det kan gøres helt anonymt, og derhjemmefra. Fremfor et traditionelt lån ved banken, gældsætter man sig ikke i en længere periode, da beløbet er af en relativ lille størrelse. Det er et krav, at låneudbyderne oplyser, hvad ÅOP (årlig omkostnings i procent) bliver, og dette er nok det vigtigste at se efter, da dette er det endelige beløb, man kommer til at betale.

Under ÅOP ligger alle omkostninger ved lånet. ÅOP fastsættes ud fra din økonomi, og låneformidleren indhenter informationer omkring denne, derved kan den endelige ÅOP fastsættes og oplyses, når du er godkendt til lånet.

Der findes mange udbydere af kviklån. De fleste låneudbydere har en låneberegner, som kan give et nogenlunde indblik i, hvordan lånet endeligt bliver. Du skal udfylde dine personlige oplysninger, og dit NemID bruges til at verificere dig.

Typisk vil du have svaret indenfor nogle minutter. Hvis du bliver godkendt, vil der til din mail blive sendt en lånekontrakt. Husk altid at læse kontrakten igennem, og underskriv den derefter med dit NemID. Afhængigt af hvilken låneudbyder du benytter, vil lånet blive udbetalt indenfor 1-2 dage.

I tilfælde, hvor løbetiden er flere måneder, betales der et mindre afdrag hver måned, men med en løbetid på 45 dage er det normalt, at man betaler lånet ud på én gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *