Finansiering

BH Finans & Leasing har stor erfaring med finansiering og belåning af fast ejendom. Det gør os i stand til at hjælpe både den nye ejer af fast ejendom, men også den kunde, der igennem længere tid har haft et ønske om, at få ændret finansieringen af sin ejendom.

Boligkøb

Skal du ud og købe bolig, så tag Ejendomme & Finans med i processen. Vi beregner det beløb, som du kan købe bolig for, og er med i hele processen frem til finansieringen er på plads, og boligkøbet er afsluttet.

Vi sørger for:

  • At beregne det beløb, som der kan købes bolig for
  • At beregne konsekvenser ved køb af aktuelle boliger
  • At bistå kunden ved møder med bank, advokat og ejendomsmægler, hvis det ønskes
  • At indhente tilbud på finansiering af boligkøbet
  • At forhandle vilkår med banker og realkreditinstitutter
  • At hjælpe med forskudsregistrering hos SKAT
  • Vores koncept er udarbejdet til den kunde, der gerne vil have en uvildig rådgiver med i processen, og som ikke selv har lyst til, at skulle snakke med flere banker og realkreditinstitutter for at finde den bedste og mest fordelagtige løsning. Vi klarer det praktiske, men lytter selvfølgelig til kundens ønsker og behov.

Vi er med igennem hele forløbet, og vi slipper først kunden, når hele købet er på plads.

Ovenstående koncept kan også bruges i forbindelse med overvejelse om byggeri af nyt hus.

Finansiering af nuværende bolig

Har din nuværende bolig den rigtige finansiering? Det kan ofte være et svært spørgsmål. Det afhænger nemlig helt af den enkelte kundes ønske og behov.

Hos BH ved vi, hvor meget den rigtige finansiering af boligen betyder for den enkelte kunde. Vi tilbyder derfor at gennemgå din nuværende finansiering. Såfremt der er noget, der kan ændres, sørger vi for, efter aftale med kunden, at indhente tilbud på anden finansiering.

Det er herefter op til den enkelte kunde, om tilbuddet skal udnyttes.

Når vi hos BH indhenter tilbud til vores kunder, så bygger vores koncept på, at finansieringen skal være lavet ud fra en rådgivning, der passer til den enkelte kunde. Samtidig skal der være en besparelse at hente på den finansiering, der typisk er lavet som efterfinansiering gennem bankerne.