Klumme: Er penge lig med frihed?

For mig betyder penge frihed. Det gør det i dag, og sådan har jeg altid haft det. Men det har aldrig været en motiverende faktor i sig selv.

SPONSORERET af online-lån.dk, hvor du kan låne penge online

Jeg har set, hvilken skade penge kan gøre ved folk, og jeg har set mange, der absolut ikke blev bedre mennesker af at have mange penge.

Penge har aldrig været drivkraften, penge er dejlige at have, og jeg vil aldrig gøre noget for at tabe dem, men når det så er sagt, så giver jeg jo mange penge væk til velgørenhed.

Det er ikke en speciel god forretning at give penge til velgørenhed, men jeg får det bedre som menneske. Det er vigtigt for mig at gøre mit bedste.

Det er få gange, hvor jeg ikke har været med i en udnævnelsesrunde, men når det er sket, har jeg alligevel altid følt, at jeg har gjort mit bedste.

Hvad gør andre?

Jeg har en ven, der har det lidt på en anden måde. Han låner penge online og bruger dem hurtigt igen. Det er der jo ikke noget galt med. Vi mennesker er forskellige og sådan er det bare.

Typisk tager han de små lån, der er hurtige at betale tilbage igen, så han kan få lige det, som han ønsker sig lige nu og her. Det kan for eksempel være her for nogle måneder siden, da den nye iPhone X kom ud.

Der var han muligvis den første, som jeg kender, der havde den. Og det var på grund af et online lån.

Andre ting som han har købt på denne måde inkluderer TV, gadgets og så videre. Ting der giver ham glæde i hverdagen og som vi venner også får glæde af.

Endnu en populær ting, som penge kan købe dig, er ferie. En rejse til udlandet hvor du virkelig kan slappe af. Det er bare drømmen, hvis du spørger mig. Det er i de stunder at jeg er mest i live.

Og derfor må jeg konkludere: Ja, penge er lig med frihed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *